Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Bénes dostal od Augsburgu dôležitú garanciu! M´Gladbach ho pôvodne nechcel pustiť

AUGSBURG - László Bénes v posledný deň zimného prestupového obdobia zmenil dres. Prečo požiadal o prestup a akú dôležitú garanciu dostal od Augsburgu?
Sdsa assadsa asdsdsaaa asdasdsadsadsa.
Zdroj: TASR
Zdieľajte:

László Bénes sa v posledný deň zimného prestupového obdobia sťahoval z Borussie M´Gladbach do Augsburgu. Zostáva v nemeckej Bundeslige. Dohoda znie na hosťovanie do konca sezóny bez opcie na trvalý prestup.

Chce zabojovať o EURO

„Laci prišiel so želaním, či by sme ho neuvoľnili na hosťovanie, aby získal v bundeslige väčšiu zápasovú prax. Keďže aj pre nás je dôležitý jeho rast, vyhoveli sme mu,“ vyhlásil pre oficiálny klubový web športový riaditeľ Borussie Max Eberl.

Bénes mal v úvode sezóny problém so zraneným členkom. Dlho absentoval, následne si nedokázal vybojovať miesto v základnej zostave, v ktorej nefiguroval ani raz. Nakoľko by rád zabojoval o miestenku na EURO, hľadal možnosť, kde by pravidelne hrával.

Prečítajte si aj

Najlepšia jedenástka z voľných hráčov podľa The Sun: Diego Costa aj slovenská hviezda

„Som mladý, rozvíjajúci sa hráč, ktorý už má za sebou nejaké skúsenosti. Pre moje ďalšie napredovanie je dôležité, aby som pravidelne hrával. Dúfam, že sa mi to v Augsburgu podarí. Teším sa na nasledujúce mesiace,“ vyhlásil po prestupe 23-ročný slovenský stredopoliar.

Dôležitá garancia

Bénes sa od pondelka zapojil do tréningového procesu s novými spoluhráčmi. V sobotu by mohol nastúpiť premiérovo za Augsburg v domácom súboji proti Wolfsburgu. Jeho agent Karol Csontó pre Nový Čas prezradil dôležitú garanciu, ktorú Bénes od Augsburgu dostal.

„Augsburg nám garantoval jeho pozíciu v základnej zostave. Pre Laciho je to príležitosť ako ešte viac vyniknúť. Borussia ho pôvodne ani nechcela uvoľniť, no pre nás bolo dôležité umiestniť ho do klubu, kde by stabilne hrával."

Zdieľajte:
Zdroj informácií: Nový Čas

Diskusia

Podobné články