Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Najlepšia jedenástka z voľných hráčov podľa The Sun: Diego Costa aj slovenská hviezda

BRATISLAVA - Diego Costa aj slovenská hviezda. The Sun zostavil najlepšiu jedenástku z voľných hráčov
Zdroj: 28899
Zdieľajte:

The Sun zostavil najlepšiu jedenástku z voľných hráčov. Najväčšou hviezdou je bezpochýb Diego Costa, ktorý 29. decembra predčasne skončil v Atléticu Madrid.

Škrtel v najlepšej jedenástke voľných hráčov

V zostave má svoje miesto aj Martin Škrtel. Bývalý slovenský reprezentačný kapitán predčasne skončil v Basaksehir Istanbul po tom, čo si poranil achilovku a v tejto sezóne by už do hry nezasiahol. Nechcel blokovať miesto pre legionára a tak súhlasil s ukončením zmluvy.

Škrtel s Basaksehirom vlani získal turecký titul. Na jeseň si zahral v Lige majstrov a podal fantastický výkon pri výhre s Manchesterom United, ktorá bola historicky prvou pre istanbulský klub v Lige majstrov.

Prečítajte si aj

Uvoľnite Dominika! Greif už bol v Mallorce, Slovan na poslednú chvíľu blokol prestup, fanúšikovia sa búria

Skúsený obranca vyvrátil špekulácie o možnom konci kariéry a potvrdil, že možno bude pokračovať v Basaksehire aj v budúcej sezóne.

Okrem Diega Costu a Martina Škrtela zaujme aj meno Daniel Sturridge. Bývalá hviezda Liverpoolu je bez klubu od marca 2020, keď predčasne skončil v tureckom Trabzonspore. Bývalý reprezentant Anglicka bol v lete spájaný so záujmom Sheffieldu United.

Niekdajší hráč Manchesteru City či Chelsea Londýn nedávno hovoril o tom, že by zaplatil akúkoľvek sumu za to, aby bol konečne zdravý a bez zranení.

Najlepšia jedenástka voľných hráčov podľa The Sun:

Subasic - Souare, Škrtel, Garay, Martina - Ledley, Ramires - Musa, Sturridge - Costa, Bony

Zdieľajte:
Zdroj informácií: The Sun

Diskusia

Podobné články