Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Dohodnuté! Atlético Madrid sa pokúsi zachrániť kariéru ďalšej hviezdnej "deviatke"

MADRID - Costa, Morata, Luis Suárez... Diego Simeone sa v Atl.Madrid pokúsi zachrániť kariéru ďalšej hviezdnej "deviatke"
Zdroj: 38176
Zdieľajte:

Športový riaditeľ Olympique Lyon Juninho Pernambucano potvrdil, že Moussa Dembélé je na odchode do Atlética Madrid.

Dembélé na odchode do Atlética Madrid

„Moussa prišiel za mnou a vysvetlil mi situáciu. Myslí si, že teraz je čas zmeniť tím, pretože trochu stratil motiváciu. Takže nemôžeme čakať, mám ho rád ako hráča. Ale držať niekoho, kto skutočne nemá túžbu, nie je najlepším riešením situácie. Rokujeme s Atléticom, myslím, že samotný Dembélé už s nimi dosiahol dohodu," informuje Goal.com s odvolaním sa na Telefoot.

V tejto sezóne odohral 24-ročný francúzsky útočník Moussa Dembélé za Lyon 16 zápasov z 18, strelil v nich len jeden gól. A len trikrát dostal šancu v základnej zostave Lyonu.

Prečítajte si aj

Od rodinnej tragédie cez prekvapujúci vyhadzov až po jednu z najžiarivejších hviezd svetového futbalu

Dembélé má v Atléticu Madrid nahradiť odchádzajúceho Diega Costu.

Vyzerá to tak, že Moussa Dembélé bude ďalšou "deviatkou", o ktorej znovuzrodenie sa bude usilovať Diego Simeone v Atléticu Madrid.

Zachráni Simeone kariéru ďalšej upadajúcej hviezdnej "deviatke"?

Spomenúť si stačí na Diega Costu, Alvara Moratu či naposledy Luisa Suáreza. Všetci traja prichádzali do Atlética Madrid v ťažkých fázach kariéry a pod Simeonem začali znova naplno žiariť.

Nezabúdajme na to, že Moussa Dembélé v sebe skrýva obrovský potenciál. V sezónach 2018-19 a 2019-20 nastrieľal dovedna 47 gólov.

Podarí sa Simeonemu vzkriesiť ďalšiu upadajúcu hviezdnu "deviatku"?

Zdieľajte:
Zdroj informácií: Goal.com

Diskusia

Podobné články