Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

FC Liverpool získa jednu z najžiadanejších mladých hviezd, je na lekárskej prehliadke

LIVERPOOL - Prestupová bomba na deadline day!
Zdroj: 38561
Zdieľajte:

FC Liverpool v aktuálnej sezóne decimujú zranenia. Virgil van Dijk a Joe Gomez utrpeli vážne zranenia kolena a pravdepodobne ich v tejto sezóne už neuvidíme. Vypadli Joel Matip aj Fabinho a tak bol tréner Jurgen Klopp prinútený k šialenej improvizácii a zaradeniu kapitána Jordana Hendersona na post stopéra.

Hviezdny stopér novou posilou Liverpoolu

Mladík Nate Phillips hral v stopérskej dvojici s Hendersonom vo víťazných dueloch proti Tottenhamu a West Hamu. No Klopp si uvedomuje, že takto to plátať nejde donekonečna. Netajil, že klub sa obzerá po posilách do zadných radov.

Goal.com informuje, že Liverpool sa dohodol na prestupe obrancu Bena Daviesa z Prestonu za dva milióny libier a v pondelok už mal podstúpiť lekársku prehliadku na Anfielde.

Prečítajte si aj

Šokujúci telefonát Maradonovho lekára: Tučko pos*atý zomiera!

Spomínaný portál tiež uvádza, že Liverpool mieri na Ozana Kabaka. Jedného z najtalentovanejších obrancov svojej generácie, o ktorého javí záujem množstvo veľkoklubov.

The Sun s odvolaním sa na nemecký Sky Sports informuje, že Ozan Kabak je krôčik od presunu na Anfield a v týchto chvíľach by mal byť na lekárskej prehliadke.

Obranca Schalke ju má absolvovať v Nemecku z dôvodu aktuálnych cestovných obmedzení a časovej tiesne, nakoľko už o pár hodín sa uzavrie januárové prestupové okno.

The Reds dnes predstavia rovno dvoch nových stredných obrancov, ktorí by im mali pomôcť prekonať krízu so zraneniami.

O pravdepodobnom presune Ozana Kabaka do Liverpoolu informuje aj rešpektovaný taliansky novinár Fabrizio Romano na sociálnej sieti twitter:

„Liverpool rokuje s agentmi Ozana Kabaka - Schalke ho predá len na hosťovanie so záväzkom na trvalý transfer (v celkovej hodnote okolo 30 miliónov eur). Ak Schalke nenájde náhradu, LFC má na zozname aj iné meno."

Zdieľajte:
Zdroje informácií: The Sun, Sky Germany, twitter Fabrizio Romano, Goal.com

Diskusia

Podobné články