Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Pokúsime sa posilniť, priznáva Klopp. Ale neviem, či je k dispozícii 80 miliónový obranca

LIVERPOOL - Liverpool sa pokúsi kúpiť obrancu, potvrdil tréner Klopp. Prezradil, od čoho to závisí
Zdroj: 38539
Zdieľajte:

Jürgen Klopp potvrdil, že FC Liverpool sa pokúsi kúpiť nového obrancu. Dôvodom sú početné absencie v zadných radoch. V štvrtkovom víťaznom šlágri na ihrisku Tottenhamu (3:1) prišiel o Joela Matipa.

Hľadáme obrancu, priznal Klopp

„Či budú prestupy? Neviem, ale pokúsime sa o to. Nemám čo povedať, kým sa niečo nestane, tak uvidíme," cituje Kloppa Liverpool Echo.

„Včerajšia situácia nám život neuľahčila, napriek tomu sa snažíme robiť správne kroky. Ak to bude možné, urobíme to. Ak nie, tak nie."

Prečítajte si aj

Bývalá hviezda Realu Madrid: Za moju nadváhu mohol sponzor klubu!

„Moje myšlienky sa nezmenili. Hovorím, je to možné. Situácia je rovnaká. Pracujeme na posiňovaní."

„Je to o dlhodobom horizonte. Potrebujeme riešenie a snažíme sa ho nájsť. Nie som si istý, či je momentálne k dispozícii obranca v hodnote 80 miliónov eur a či sú kluby pripravené na predaj. Musíme nájsť správneho hráča a prestup musí zodpovedať našej finančnej situácii," ozrejmil Klopp okolnosti možného posilnenia kádra.

Liverpool má na pozícii stredných obrancov aktuálne zdravých len dvoch mladíkov - Nathaniela Phillipsa a Rhysa Williamsa.

The Reds sú po výhre na pôde Tottenhamu štvrtí v tabuľke Premier League. Straty na tímy pred sebou majú minimálne - dva body na tretí Leicester, tri body na druhý Manchester United a štyri na vedúci Manchester City, ktorý však odohral o zápas menej.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: Liverpool Echo

Diskusia

Podobné články