Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Dvakrát po sebe provokoval tmavých hráčov: Zlatan rasista? Paul Pogba to už nevydržal

MILÁNO - V dvoch posledných zápasoch konflikt s tmavými hráčmi. Je Zlatan Ibrahimovič rasista? Paul Pogba to už nevydržal
Zdroj: 38520
Zdieľajte:

V poslednom ligovom stretnutí proti Atalante provokoval Zlatan Ibrahimovič Duvana Zapatu, hráča tmavej pleti, ktorému povedal, že strelil v kariére viac gólov, než on odohral zápasov. Zapata sa mu len otočil chrbtom a nenechal sa vtiahnuť do konfliktu.

Romelu Lukaku to však vo štvrťfinále Coppa Italia nevydržal. Provokácie Zlatana Ibrahimoviča ho vytočili natoľko, že okrem vulgárnych odkazov smerom k švédskemu útočníkovi ho vyzval na súboj v tuneli.

Ibrahimovič mal v priebehu pár dní provokačné poznámky na adresu dvoch protihráčov tmavej pleti. Okamžite sa začalo riešiť, či je rasista.

Prečítajte si aj

VIDEO Zlatan: Choď si robiť pos*até voodoo rituály niekde inde! Lukaku: Vy*ebem teba aj tvoju ženu!

Zlatan rasista? Pogba to povedal jasne

Útočník AC Miláno Zlatan Ibrahimovič sa po štvrťfinále Talianskeho pohára s Interom (1: 2) postavil proti rasizmu.

„V Zlatanovom svete nie je miesto pre rasizmus. Všetci sme jedna rasa, všetci sme si rovní! Všetci sme hráči - niekto je lepší ako ostatní," reagoval na obvinenia z rasizmu Zlatan Ibrahimovič na sociálnej sieti Twitter.

K celej situácii sa vyjadril aj Paul Pogba z Manchesteru United - tiež hráč tmavej pleti.

„Či je Zlatan rasista? Má ma príliš rád, takže toto je ten posledný človek, ktorý je podľa mňa rasistický! Daj si pohov, s tým nežartuj!," zastal sa Pogba na Twitteri bývalého spoluhráča z Manchesteru United.

Zdieľajte:
Zdroje informácií: twitter Zlatan Ibrahimovič, twitter Paul Pogba

Diskusia

Podobné články