Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Dôkaz, že Messi sa bude v lete sťahovať do PSG?

BARCELONA - Dôkaz, že Lionel Messi sa skutočne v lete presťahuje do PSG k Neymarovi?
Zdroj: 38505
Zdieľajte:

Lionel Messi vyjadril veľkú nespokojnosť s fungovaním FC Barcelona už pred sezónou, keď oficiálne požiadal o prestup. Nebolo mu vyhovené a keďže sa so svojím srdcovým klubom nechcel súdiť, zostal.

No po aktuálnej sezóne mu vyprší kontrakt a nevyzerá to na jeho predĺženie. Čaká sa ešte na výsledok prezidentských volieb a na prípadné zmeny, no skôr to vyzerá na Messiho odchod.

Spomínal sa Manchester City, kde by mohol obnoviť úspešnú spoluprácu s trénerom Pepom Guardiolom. No najnovšie sa spomína najmä PSG, v drese ktorého by mohol hrať po boku Brazílčana Neymara, s ktorým mu to počas pôsobenia v Barcelone výborne ladilo.

Prečítajte si aj

VIDEO Preplo mu? Pepe sa po záverečnom hvizde víťazného zápasu dostal do amoku, pustil sa do spoluhráča

Messi s rodinou sa učia francúzsky

Pred časom sa spomínalo v zahraničných médiách, že PSG plánuje nový ambiciózny projekt. Prišiel nový tréner Mauricio Pochettino, Messiho krajan. V lete má prísť kapitán Realu Madrid Sergio Ramos. A tomu vraj vedenie PSG sľubuje aj príchod hviezdneho Messiho.

Najnovšie správy hovoria o tom, že Lionel Messi aj so svojou rodinou začal študovať francúzštinu. Informuje o tom Mundo Deportivo s odvolaním sa na novinára Geoffroya Garetiera z Canal+.

Že v Barcelone sú veľké problémy svedčí aj skutočnosť, že hráči v decembri nedostali výplaty. Informuje o tom COPE.

Hráči katalánskeho veľkoklubu dostávajú výplaty v júni a decembri. Decembrová platba ale nedošla.

FC Barcelona má vplyvom pandémie koronavírusu obrovské ťažkosti. Dlhodobý dlh má vo výške 1,2 miliardy EUR a krátkodobé záväzky vo výške ďalších 730 miliónov EUR.

Zdieľajte:
Zdroje informácií: Mundo Deportivo, Canal+, COPE

Diskusia

Podobné články