Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Bayern má vyhliadnutú náhradu za odchádzajúceho Alabu

MNÍCHOV - David Alaba na odchode z Mníchova. Bayern už má vyhliadnutú náhradu
Zdroj: 38495
Zdieľajte:

Obranca Villarrealu Pau Torres priťahuje obrovský záujem z mnohých top európskych klubov. Najväčší prichádza z Bayernu Mníchov, ktorý o ňom uvažuje ako o náhrade za odchádzajúceho Davida Alabu.

Nahradí Pau Torres v Bayerne Alabu?

V súvislosti so záujmom o španielskeho reprezentanta sa spomínajú aj Real Madrid, Barcelona, Juventus, Manchester United a Chelsea.

Bavorské médiá označujú Paua Torresa ako prvú voľbu Bayernu na vyplnenie diery, ktorá vznikne po sezóne po odchode Alabu, ktorý by sa mal podľa všetkého pripojiť k Realu Madrid.

Prečítajte si aj

PSG ponúklo Sergiovi Ramosovi plat, aký Real Madrid nemôže vyrovnať

Podľa nemeckého Sport 1 chce Bayern predbehnúť konkurenciu v boji o Paua Torresa a 24-ročný Španiel figuruje v plánoch Bavorov ako partner Jeroma Boatenga v obrane v budúcej sezóne.

Hráč z Villarrealu nepríde do Mníchova v prípade dohody určite lacno. Výstupná klauzula je potenciálne vyššia ako 60 miliónov eur, čo by vytvorilo nový prestupový rekord Villarrealu.

Stojí za to mať na pamäti, že v septembri Villarreal podpísal španielskeho reprezentačného stopéra do 21 rokov Jorge Cuencu z Barcelony, ktorého okamžite poslal na hosťovanie do Almerie.

Villarreal vie, že Torresa neudržia navždy a možno už majú jeho náhradu vyriešenú.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: Sport 1

Diskusia

Podobné články