Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Real Madrid na dosah podpisu jedného z TOP obrancov sveta, ponúka kráľovskú zmluvu

MADRID - Náhrada za Sergia Ramosa?
Zdroj: 26565
Zdieľajte:

Real Madrid je blízko dosiahnutia dohody o podpísaní zmluvy s Davidom Alabom z Bayernu Mníchov. Informuje o tom španielska Marca.

Alaba sa v Reale Madrid môže tešiť na kráľovský plat

Bayern dal zástupcom rakúskeho reprezentačného obrancu povolenie rokovať s inými klubmi po tom, čo stroskotali ich vlastné rokovania. Dôvodom bola údajne hráčova požiadavka na plat 200 tisíc eur týždenne.

Od toho momentu dal Real Madrid hráčovi jasne najavo, že stojí o jeho služby. "Biely balet" cíti príležitosť získať zadarmo jedného z najlepších obrancov sveta a preto sa chce s dohodou poponáhľať.

Prečítajte si aj

7 najbombastickejších prestupov, ktoré sa môžu udiať v januári

Marca informuje, že Real Madrid Alabovi predložil ponuku na 4-ročný kontrakt s platom 10 miliónov eur ročne. Kráľovskou ponukou sa snaží znegovať záujem ostatných klubov.

Ako už predtým Marca informovala, Real Madrid mal veľký záujem angažovať Alabu a samotný hráč bol naklonený prestupu do tímu Los Blancos.

Tréner Zinedine Zidane tiež požehnal tento transfer, pretože považuje Alabu ako výbornú a univerzálnu voľbu, nakoľko môže nastupovať na ľavej strane obrany či v strede obrany. Zvýši konkurenciu pre Raphaela Varana a navyše môže byť potenciálnou náhradou za kapitána Sergia Ramosa, po jeho odchode z klubu.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: Marca

Diskusia

Podobné články