Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Pogba: Martial, Rashford a Greenwood nemajú kvalitu ako Cavani

MANCHESTER - Zaujímavé vyhlásenie Paula Pogbu, podľa ktorého Martial, Rashford a Greenwood nemajú kvality Cavaniho
Zdroj: 38436
Zdieľajte:

Paul Pogba tvrdí, že veterán Edinson Cavani ponúka Manchesteru United kvality, ktoré Anthony Martial, Marcus Rashford a Mason Greenwood nemajú.

Edinson Cavani bol niekoľko mesiacov bez klubu po tom, čo ukončil pôsobenie v PSG, v histórii ktorého je najlepším strelcom.

Mnohí kritizovali a spochybňovali krok Ole Gunnara Solskjaera s angažovaním 33-ročného uruguajského útočníka. Odvolávali sa na chýbajúcu dlhobodú víziu. No Manchester United je lídrom Premier League a ťah s Cavanim sa zatiaľ vypláca.

Prečítajte si aj

Hamann: Thiago Alcantara sa do Liverpoolu nehodí, spomaľuje hru

Pogba: Martial, Rashford a Greenwood nemajú kvalitu ako Cavani

Cavani v anglickej lige strelil štyri góly a pridal dve asistencie. Prínosom je aj vzhľadom k svojim skúsenostiam a mladší spoluhráči si od neho môžu veľa zobrať.

„Každý vie, že Edi je špičkový útočník a takýchto útočníkov je na svete málo a my máme šancu mať jedného z nich," hovoril Paul Pogba pre MUTV.

„Vieme, že najťažšie góly sú tieto góly. Máme talentovaných hráčov - Anthony Martial, Rashy vpredu, Mason, ktorí dokážu strieľať zvonka a podobne. Ale nemajú toto, skúsenosť Ediho a nemajú rovnakú kvalitu ako má on."

„Takže si myslím, že hráči, ktorých máme vpredu, sa vzájomne dopĺňajú a Edi môže predvádzať svoju úroveň. Strieľa góly, ktoré sme potrebovali. Je vždy v správnom čase a v správnom momente, aby pomohol tímu vyhrať."

Zdieľajte:
Zdroj informácií: MUTV

Diskusia

Podobné články