Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Niekoľko hráčov Realu Madrid sa sťažovalo, že Zidane sa s nimi nerozprával 2-3 mesiace

MADRID - Real Madrid šokujúco vypadol z pohára s treťoligistom. Niekoľko hráčov sa sťažovalo, že Zidane s nimi nehovoril dva-tri mesiace
Zdroj: 38435
Zdieľajte:

Real Madrid vypadol s treťoligovým Alcoyanom z Copa del Rey. Pod trénerom Zinedinom Zidanom sa poriadne trasie stolička. Opäť.

Z klubu navyše odchádzajú nespokojní hráči. Najskôr Luka Jovič, najnovšie o možnosť hosťovania požiadal Martin Odegaard.

Zidane sa s niektorými hráčmi nerozprával 2-3 mesiace

Tréner Zinedine Zidane má problémy s komunikáciou so svojimi hráčmi. Tvrdí to novinár Jose Felix Diaz.

„To, čo sa deje v Reale Madrid naznačuje, že Zidanov čas sa skončil. Jeho nápady sa k hráčom nedostávajú. Niektorí z tých, ktorí hrali vo včerajšom zápase mi povedali, že Zidane sa s nimi nerozprával dva alebo tri mesiace. Že ich ignoroval," cituje Marca Diaza.

Prečítajte si aj

Real Madrid sa zaujíma o Boženíkovho spoluhráča. Nahradí Sergia Ramosa?

Aj keď sa zdá pozícia Zidana vo vážnom ohrození, dostane od vedenia klubu čas stabilizovať situáciu. Zidane zostane trénerom Realu Madrid až do leta, informuje Marca. Až v lete sa klub podľa situácie rozhodne, čo ďalej.

Vedenie klubu má za to, že výsledky klubu nedosahujú úroveň Realu Madrid, ale zároveň cítia, že teraz nie je vhodný čas na zmenu trénera.

Osoby zodpovedné za Real Madrid sú si vedomé potreby nového projektu, ale chcú ho spustiť mimo sezóny a nie priamo uprostred ročníka.

O osude Zidana napokon rozhodnú výsledky. Verdikt ale podľa všetkého príde až po sezóne.

Absencia fanúšikov na tribúnach tiež znižuje potrebu radikálnych zmien, nakoľko nie je potrebné "tlmiť" ich hnev.

Zatiaľ však zostáva pri moci Zidane a pokúsi sa zachrániť sezónu v La Lige a v Lige majstrov.

"Biely balet" stráca na vedúce Atlético Madrid štyri body, no odohral o dva zápasy naviac. V Lige majstrov má pred sebou osemfinále proti Atalante Bergamo.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: Marca

Diskusia

Podobné články