Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Jeden stále padá, druhý žiari. 5 rozdielov medzi Baleom a Jamesom Rodriguezom

LONDÝN - Obaja v lete ukončili nočnú moru v Reale Madrid a zamierili do Anglicka. Jeden naďalej upadá, druhý žiari. Toto je 5 rozdielov medzi Garethom Baleom a Jamesom Rodriguezom
Zdroj: 38337
Zdieľajte:

Gareth Bale a James Rodriguez ukončili svoje nočné mory v Reale Madrid v lete. Obaja zamierili do anglickej Premier League.

Bale sa vrátil do Tottenhamu formou hosťovania. James posilnil Everton, v ktorom obnovil spoluprácu s trénerom Carlom Ancelottim.

Bale a James zažívajú kontrastnú sezónu. Jeden naďalej upadá, druhý začína znova žiariť. Toto je 5 hlavných rozdielov medzi Baleom a Jamesom v tejto sezóne:

ANCELOTTI CHRÁNI JAMESA, MOURINHO JE Z BALEA UNAVENÝ

Carlo Ancelotti chráni Jamesa, kde sa len dá. José Mourinho je z postoja Balea unavený. Potvrdzujú to nedávne jeho slová na tréningu, ktoré zachytili mikrofóny. Chceš zostať tu alebo sa vrátiť do Realu a nehrávať? Pýtal sa charizmatický kouč svojho zverenca.

Prečítajte si aj

VIDEO Bale a Son na lavičke vybuchli smiechom po trapase Dele Alliho. Bale pýtal pre spoluhráča žltú kartu!

JAMES ZAHVIEZDIL, BALE JE NEVIDITEĽNÝ

Napriek vzostupom a pádom bol James Rodriguez pre Everton v tejto sezóne kľúčový. Bale nastupoval pravidelne len v Európskej lige proti tímom o triedu slabším, ako je úroveň Premier League. V domácej súťaži zostáva prevažne na lavičke.

PRAVIDELNÝ ČLEN ZÁKLADU VS. LUXUSNÝ NÁHRADNÍK

James nastupuje pravidelne, v dvanástich zápasoch strelil tri góly a pridal tri asistencie. Bale bol v Premier League v základe len raz, objavil sa dovedna v štyroch ligových súbojoch. Strelil len jeden gól.

JAMES JE MILÁČIKOM FANÚŠIKOV, BALE ICH SKLAMANÍM

Príchod zvučného mena do Goodison Parku vyvolal veľký ohlas medzi fanúšikmi. James predvádza výborné výkony a stal sa miláčikom fans. Balea fanúšikovia zbožňovali z čias jeho prvého pôsobenia v tíme Spurs. Teraz je sklamaním.

EVERTON JAMESOVI VERÍ, SPURS BALEA SPOCHYBŇUJÚ

Len po šiestich mesiacoch v klube Everton už zvažuje novú zmluvu pre Jamesa z dôvodu jeho výborných výkonov a predajnosti. V prípade Balea, ktorý je v Tottenhame na hosťovaní z Realu do konca sezóny, Spurs zvažujú, či ho v lete podpísať na trvalý kontrakt alebo nechať odísť.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: futbalovysvet.sk

Diskusia

Podobné články