Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Jendrišek: Čo prezradil Raúl na pive? Aj o premárnenej životnej ponuke, ktorú by zobralo 8 z 10 hráčov

NITRA - Erik Jendrišek o tom, čo prezradil jeho bývalý spoluhráč Raúl na pive či o premárnenej životnej ponuke, ktorú by zobralo 8 z 10 hráčov
Zdroj: 38232
Zdieľajte:

Erik Jendrišek po tom, čo v decembri predčasne ukončil pôsobenie v Grécku, ohlásil návrat na rodnú hrudu. Dohodol sa na spolupráci s Nitrou, presvedčil ho záujem zo strany jeho bývalého agenta, ktorý aktuálne je vo vedení klubu pod Zoborom.

V 34 rokoch sa predstaví na slovenských trávnikoch a nie je vylúčené, že zabojuje aj o návrat do reprezentácie. Tréner Štefan Tarkovič mu necháva dvere otvorené, podľa jeho vyjadrenia má Jendrišek všetko vo vlastných rukách a závisí od jeho výkonov.

Raúl s Huntelaarom ho pripravili o šancu

Erik Jendrišek odohral osem rokov v Nemecku, krátko pôsobil v Schalke. V Gelsenkirchene podpísal kontrakt na tri roky, no z klubu odchádzal už po pol roku. Krátko po ňom klub podpísal hviezdy Raúla a Huntelaara a Jendrišek mal miesto len na lavičke.

„Klub krátko po mne podpísal Raúla a Huntelaara. Hrali sme aj Ligu majstrov, no tréner Magath málo rotoval zostavu. Dnes by som bol trpezlivejší a počkal na šancu. Magath odišiel krátko po mne a začali hrať i náhradníci. Vtedy som však nevidel perspektívu," vysvetľoval Jendrišek dôvod svojho rozhodnutia odísť pre šport.sk.

Dokonca prezradil kuriozitu, tréner Magath mu ponúkol veľmi špecifický post.

„Mne, útočníkovi, ponúkol post ľavého obrancu, no s tým som sa nestotožnil.”

Prečítajte si aj

Real Madrid spravil chybu, že ho nechal odísť. Škriniarov spoluhráč druhým najlepším pravým obrancom sveta

Premrhaná životná ponuka

Situácia v Schalke s príchodom Raúla a Huntelaara Jendriškovi výrazne nabúrala plány a v podstate pripravila o životnú ponuku, ktorú slovenský futbalista predtým odmietol.

„Mal som na stole finančne atraktívnu ponuku z Galatasarayu, ktorú by prijalo 8 z 10 futbalistov, no nešiel som po peniazoch. Keby som neokúsil veľkoklub ako Schalke, dnes by ma to mrzelo."

Pôsobenie v Gelsenkirchene mu síce nevyšlo podľa predstáv, no získal skúsenosti na nezaplatenie. V kabíne bol s hráčmi ako spomínaní Raúl, Huntelaar, no tiež s hviezdami Manuelom Neuerom a Ivanom Rakitičom.

Erik Jendrišek prezradil, aké boli tieto hviezdy v súkromí a pikošku, ktorú na jednom z posedení prezradil legendárny Raúl.

„Vysmiati pohoďáci. Finančne boli za vodou, boli uvoľnenejší než hráči z menších klubov. Huntelaar neustále sršal fórikmi, Raúl nám na pive hovoril o McManamanovi, ako prišiel do Realu Madrid a na posedenie stiahol 25 pív."

Zdieľajte:
Zdroj informácií: šport.sk

Diskusia

Podobné články