Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Pokrytec Klopp sa snaží pred šlágrom s Man Utd ovplyvňovať rozhodcov, tvrdí bývalý hviezdny rozhodca

LIVERPOOL - Bývalý hviezdny rozhodca vyhlásil, že "pokrytec" Klopp sa snaží ovplyvňovať rozhodcov pred šlágrom s Man Utd
Zdroj: 37084
Zdieľajte:

Jurgen Klopp sa svojimi výrokmi o množstve odpískaných penált v prospech Manchester United snaží ovplyvňovať rozhodcov pre blížiacim sa šlágrom Liverpoolu s "červenými diablami". Vyhlásil to Mark Clattenburg, bývalý elitný rozhodca.

Podobné myšlienkové hry boli príznačné pre Sira Alexa Fergusona na lavičke United.

Pokrytec Klopp sa snaží pred šlágrom s United ovplyvňovať rozhodcu, tvrdí Clattenburg

„Z Kloppových komentárov sa dá vyčítať mnoho vecí," píše Clattenburg pre Daily Mail. „V prvom rade znie ako pokrytec, ak naznačuje, že hráči United sa snažia získať pokutové kopy. Rovnako ako Mo Salah a Sadio Mané používajú podobnú taktiku."

Prečítajte si aj

Zlá krv pretrváva! Gonzalez nazval Neymara odpadom: Rodičia ma naučili smeti vyhadzovať

„Je však zjavne nervózny, pretože od čias Fergieho sme pred veľkým zápasom ešte nevideli taký očividný pokus ovplyvniť rozhodcu. Klopp to minulú sezónu nerobil, keď Liverpool každý týždeň vyhrával."

„Nemá rád prehry, nikdy nemal. Mýli sa však, že okolo United existuje aura, pre ktorú sú voči nim prijímané priaznivé rozhodnutia. Bývali, keď tam bol Fergie, ale od jeho odchodu sa to výrazne zmenilo," dodáva Clattenburg.

„Boli to myšlienkové hry - pokus ovplyvniť rozhodcu Paula Tierneyho a dostať sa mu do hlavy pred veľkým zápasom medzi Liverpoolom a United túto nedeľu."

„Klopp mal pravdu, keď povedal, že United mali za dva roky viac penált ako Liverpool počas jeho päť a pol roka na Anfielde. Je rozumný, pretože jeho vyjadrenia ho nemohli dostať do problémov."

„Ak zdôrazňoval ľahkosť, s akou hráči United idú dole v pokutovom území, potom áno, mal pravdu. Aj keď ignoruje podobné podozrenia na niektoré z jeho hviezd," uzatvára Clattenburg.

FC Liverpool je na druhej pozícii v tabuľke Premier League práve za vedúcim Manchester United. The Reds strácajú pred nedeľňajším šlágrom na Anfielde tri body na zverencov Ole Gunnara Solskjaera.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: Daily Mail

Diskusia

Podobné články