Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Zlá krv pretrváva! Gonzalez nazval Neymara odpadom: Rodičia ma naučili smeti vyhadzovať

PARÍŽ - Úder do hlavy, rasistické nadávky, vylúčenie...Po septembrovom incidente je medzi Gonzalezom a Neymarom stále zlá krv.
Zdroj: 38246
Zdieľajte:

V stredajšom finále francúzskeho Superpohára opäť proti sebe nastúpili Neymar (PSG) a Alvaro Gonzalez (Marseille). Z víťazstva 2:1 sa radovali zverenci Mauricia Pochettina, ktorý získal svoju prvú trofej na lavičke francúzskeho klubu. Neymar k výhre prispel gólom z jedenástky.

Neymar podpichol Gonzaleza, ten ho označil za odpad

Evidentne je medzi nimi stále zlá krv po septembrovom incidente, keď dal Neymar Gonzalezovi zozadu facku po hlave. Dostal červenú kartu a po stretnutí napísal na twitteri: „Ľutujem iba to, že som toho kreténa neudrel do tváre."

Prečítajte si aj

Neuveriteľný príbeh bojovnosti: Od detstva na vozíku po kariéru profesionálneho futbalistu

Medzi oboma horúcimi hlavami sa strhla prestrelka odkazov cez sociálne siete. Gonzalez Neymara napríklad vyzval, "aby sa naučil ako prehrávať a akceptovať to na ihrisku."

Obranca Gonzalez niekoľkokrát v stredajšom finále Superpohára fauloval Neymara. Brazílčan nezabudol po zisku trofeje na sociálnej sieti twitter podpichnúť španielskeho obrancu provokačným príspevkom.

Gonzalez mu okamžite odpovedal: „Moji rodičia ma vždy učili vyhadzovať smeti." A priložil záber z toho, ako počas zápasu rukami siaha na hlavu unikajúceho Neymara.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: futbalovysvet.sk

Diskusia

Podobné články