Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Lampard: Strach zo zodpovednosti? Kebyže ho mám, tak som televízny expert a nie tréner

LONDÝN - Lampard komentoval fámy o možnej rezignácii. Že sa bojím zodpovednosti? Tak to by som bol TV expert a nie tréner
Zdroj: 35817
Zdieľajte:

Ťažké milióny investované do nákupu letných posíl a výsledok sa zatiaľ nedostavil. Taká je situácia na Stamford Bridge. Napriek výraznému posilneniu kádra v lete je Chelsea až na deviatej pozícii v Premier League.

Z posledných šiestich ligových zápasov The Blues vyhrali jediný a nazbierali až štyri prehry. Nečudo, že sa v zahraničných médiách čoraz intenzívnejšie skloňuje koniec trénera Franka Lamparda a jeho možní nástupcovia. Toho by podľa viacerých zdrojov mohol nahradiť Thomas Tuchel, ktorý koncom roka prekvapujúco skončil na lavičke PSG.

Lampard: Keby som sa bál zodpovednosti, tak robím televízneho experta

„Som si istý v tom, čo robím. Bez ohľadu na názor ľudí, ktorí tvrdia, že ako tréner pracujem iba dva a pol roka," reagoval Lampard na špekulácie o možnom konci na lavičke Chelsea v rozhovore pre The Guardian.

„S futbalom som začal hneď, ako som sa naučil chodiť. Bol som vyše dvadsať rokov profesionálnym hráčom a počas tých rokov som sa snažil robiť toľko ako teraz."

Prečítajte si aj

Areola ho do bránky nepustil. Rodák uviedol, za akých okolností bude chcieť Fulham opustiť

„Nerád prehrávam. Deň po zápase s Manchesterom City, v pondelok, som bol naštvaný, pretože sme prehrali s tímom, ktorý bol v ten deň lepší. Ale v utorok som sa zobudil a sústredil som sa na zlepšenie. Tak sa pozerám na situáciu."

„Keby som nechcel prijať túto výzvu, mohol som sa stať televíznym expertom a robiť ľahšiu prácu. Mohol by som sa stať tým odborníkom, ktorý spätne komentuje to, čo robia ostatní, kedykoľvek na to majú chuť. Ale toto nechcem robiť," dodal Lampard.

Reagoval tak aj na kritikov z radov televíznych expertov, ktorí boli rovnako ako on profesionálnymi hráčmi, no namiesto horúcej trénerskej stoličky sedia v pohodlí televíznych štúdií a bez výraznejšej zodpovednosti hodnotia výkony iných.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: The Guardian

Diskusia

Podobné články