Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Hrnčár o nečakanom konci v Trnave: Chcel som vyhodiť troch lídrov, radšej vyhodili mňa

TRNAVA - Tréner Hrnčár prehovoril o nečakanom konci v Trnave: Chcel som vyhodiť troch skúsených lídrov, radšej vyhodili mňa
Zdroj: 33456
Zdieľajte:

Vedenie Spartaka Trnava nečakane po troch mesiacoch ukončilo spoluprácu s trénerom Norbertom Hrnčárom. Nahradil ho Michal Gašparík ml. Stal sa tak už tretím trnavským koučom v prebiehajúcej sezóne.

Chcel vyhodiť troch lídrov, radšej vyhodili jeho

„Priznávam, zostal som prekvapený. Počas celého decembra sme v klube riešili harmonogram prípravy a otázku zloženia kádra. Zaoberali sme sa možnými odchodmi a príchodmi. Nič nenasvedčovalo tomu, že v Spartaku už nebudem ďalej pôsobiť," netajil prekvapenie Hrnčár v rozhovore pre šport.sk.

Bývalý hlavný tréner Banskej Bystrice, Myjavy, Ružomberka, Karvinej či Trenčína vie, v čom pravdepodobne spočívalo rozhodnutie vedenia o jeho odvolaní a nebojí sa pomenovať veci pravým menom - nezhody v otázkach zloženia kádra.

Prečítajte si aj

5 neželaných hviezd: Pochettino s nimi neráta, PSG ich chce v januári predať

„Žiadal som, aby mužstvo opustili traja skúsení hráči, ktorí mali byť lídri, no z môjho osobného pohľadu tento status nenaplnili. Chcel som ich nahradiť mladšími, slovenskými a ambicióznymi hráčmi. Ukázalo sa, že jednoduchšie riešenie pre klub bolo uvoľniť ma z funkcie hlavného trénera.“

Spartak Trnava zimoval na piatej pozícii pričom len jeden bod stráca na štvrté Zlaté Moravce, s ktorými má dohrávku. V prípade jej úspešného zvládnutia môže poskočiť na štvrtú pozíciu len štyri body za tretiu Žilinu.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: šport.sk

Diskusia

Podobné články