Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

5 neželaných hviezd: Pochettino s nimi neráta, PSG ich chce v januári predať

PARÍŽ - PSG má obrovské ambície a aby naplnil klubovú kasu, plánuje v januári predať týchto 5 hráčov s ktorými Pochettino neráta
Zdroj: 37645
Zdieľajte:

PSG po príchode nového trénera Mauricia Pochettina ponúka piatich hráčov na predaj s cieľom naplniť klubovú pokladnicu vzhľadom k ambicióznym plánom do budúcnosti.

Nie je tajomstvom, že PSG chce získať Sergia Ramosa a Lionela Messiho, dve hviezdy španielskej La Ligy, ktorým po sezóne končia zmluvy.

La Gazzetta dello Sport informuje, že športový riaditeľ PSG Leonardo sa snaží v januári zarobiť 60 miliónov eur z potenciálneho predaja Andera Herreru, Thila Kehrera, Juliana Draxlera, Idrissu Gueyeho a Leandra Paredesa.

Prečítajte si aj

VIDEO Zlom mu členok! Brutálny pokyn trénera River Plate v argentínskom šlágri

Spomínaná pätica hráčov nefiguruje v plánoch Pochettina a klub ich v januári ponúka na predaj.

PSG vyhral sedem z posledných ôsmich ročníkov francúzskej Ligue 1. Aktuálne je po 17 kolách na tretej pozícii. Klub nedávno odvolal nemeckého trénera Thomasa Tuchela, ktorý sa spomína ako možný nástupca Franka Lamparda v Chelsea.

V Parku princov veľmi túžia po triumfe v Lige majstrov. V minulej sezóne im chýbal len posledný krok, vo finále prehrali s Bayernom Mníchov tesne 0:1. V osemfinále aktuálneho ročníka sa Neymar a spol. predstavia v pikantnom dvojzápase proti FC Barcelona.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: La Gazzetta dello Sport

Diskusia

Podobné články