Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Zostáva v Európe! Mesut Ozil podpíše trojročnú zmluvu s týmto klubom

ISTANBUL - Mesut Ozil opúšťa Arsenal, no zostáva v Európe. Podpíše trojročný kontrakt s týmto klubom
Zdroj: 26809
Zdieľajte:

Nemecký stredopoliar Mesut Ozil prijal ponuku Fenerbahce Istanbul a je pripravený podpísať trojročnú zmluvu. Informuje o tom Mirror s odvolaním sa na tureckú televíziu NTVSpo.

Mesut Ozil pripravený začať vo Fenerbahce odznova

Mesut Ozil je pripravený odísť z Arsenalu Londýn, kde síce poberá kráľovský plat, no tréner Mikel Arteta ho nezaradil na súpisku pre aktuálnu sezónu. Nemec v posledných týždňoch trénoval oddelene od hlavného tímu.

Zmluva mu končí v júni. Plat nemeckého stredopoliara je takmer 400 tisíc eur týždenne.

V decembri Mikel Arteta nevylúčil, že v januári sa vráti Mesut Ozil do tímu a bude zapísaný na súpisku. Reagoval tak na nepresvedčivé výkony svojho tímu a najmä na chýbajúcu kreativitu v stredovej formácii.

Prečítajte si aj

Český Cristiano Ronaldo, ktorý by dnes stál 300 miliónov eur. Keby hral v inej ére, je slávny ako Pelé

Mesut Ozil pôsobí v tíme "kanonierov" od leta 2013. Od marca 2020 však neodohral ani jeden súťažný zápas a presun do Turecka má byť jeho vykúpením.

Odmietol zaujímavú ponuku DC United

Fenerbahce Istanbul je aktuálne piate v tureckej lige. Na špici je to však poriadne tesné a na vedúci Gaziantep stráca len dva body, pričom má odohratý o zápas menej.

32-ročný stredopoliar mal na stole ponuku z tímu MLS DC United, ktorú však mal odmietnuť a rozhodol sa pre Fenerbahce. Zámorský klub so sídlom vo Washingtone mal podľa football.london ponúknuť Ozilovi možnosť otvoriť si vlastnú kaviareň na štadióne.

Zdieľajte:
Zdroje informácií: Mirror, NTVSpo, football.london

Diskusia

Podobné články