Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Vittek mal dostať zaujímavú ponuku. Pomôže naštartovať potápajúci sa klub?

BRATISLAVA - Róbert Vittek mal dostať zaujímavú ponuku. Príde zachraňovať potápajúci sa klub?
Zdroj: 22024
Zdieľajte:

Nitra sa v posledných mesiacoch spájala s problémami najrôznejšieho charakteru. Neustále zmeny vo vedení, hráčske rošády, konflikty a nepriaznivé výkony a výsledky.

Po jeseni je Nitra ôsma v najvyššej slovenskej súťaži, za sebou má len kvarteto tímov. No situácia nie je úplne najhoršia. Veď len tri body stráca na top šestku a miestenku v skupine o titul.

Nitra prešla cez zimnú prestávku výraznými obmenami

Cez zimu prišlo k množstvu zmien. Klub riadi nový nemecký prevádzkovateľ, prišiel nový tréner, realizačný tím, skončilo deväť hráčov a prišlo šesť nových.

Prečítajte si aj

Koeman zostavil zoznam hráčov, ktorých by chcel v januári získať do Barcelony

„Sedel som s nemeckým investorom i vedením Nitry. Predložili mi svoju víziu, ktorá sa mi zdala zaujímavá. Dohodli sme sa. Presvedčilo ma, že by to malo v klube fungovať už bez finančných problémov, ktoré sa vyskytli v minulosti. Takisto z pohľadu budúcnosti ma teší, že Nitra bude dávať priestor aj mladým hráčom. Teraz však potrebujeme získať hotových borcov, aby sme nemali starosti so záchranou,“ hovoril nový tréner Michal Ščasný pre Nový Čas.

Bývalý tréner Trnavy či Senice prehovoril o nových posilách, ktorými sú prevažne mladí chlapci z Nemecka a tiež o jarných cieľoch klubu spod Zobora.

„Sú to mladí chlapci, ktorí potrebujú čas, aby boli pre mužstvo prínosom. Príprava je extrémne krátka. Musíme poskladať tím, aby bol kvalitný a aby sme sa vyhli boju o ligovú existenciu. Umiestenie v prvej šestke by bolo krásne, no musíme sa na to pozerať reálne.“

Stane sa Vittek novým športovým riaditeľom?

Nitra sa pokúsi reštartovať po mizernom závere jesennej časti. Od senzačnej výhry na Slovane z piatich zápasov získala len jediný bod. Ako uvádza Nový Čas, pošuškáva sa o tom, že slovenská legenda Róbert Vittek dostal od Nitry ponuku stať sa športovým riaditeľom.

„O tom neviem. Ja som tréner zodpovedný za kabínu," reagoval tréner Ščasný. No športového riaditeľa rangu Róberta Vitteka by vrelo privítal. „To určite. Robo je persona. Má veľké meno, skúsenosti i kontakty.“

Zdieľajte:
Zdroj informácií: Nový Čas

Diskusia

Podobné články