Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Kandidát na prezidenta FC Barcelona má jasno: Koemana nahradí po sezóne táto legenda!

BARCELONA - Kandidát na prezidenta FC Barcelona Victor Font má jasno: Ak Koeman neuspeje, po sezóne ho nahradí táto legenda
Zdroj: 37647
Zdieľajte:

Jeden z kandidátov na prezidenta FC Barcelona Victor Font vyhlásil, že Ronald Koeman môže byť v prípade neúspechu po sezóne nahradený Xavim.

Ak Koeman neuspeje, po sezóne ho nahradí Xavi

„Vidím Xaviho Hernandeza vo funkcii výkonného riaditeľa pre šport. Má všetky potrebné zručnosti na úspešné pôsobenie v tejto pozícii: vedenie, autoritu, pozná a miluje klub," cituje slová Victora Fonta Marca.

„Koeman? Musíme mu veriť. Je len stred sezóny. Ale ak neuspeje, Xavi sa v budúcej sezóne stane trénerom. Bude schopný kombinovať dve pozície, rovnako ako Alex Ferguson," dodal jeden z prezidentských kandidátov.

Prečítajte si aj

FC Liverpool opäť zaostril na slovenského reprezentanta

Xavi je klubovou legendou a fanúšikovia katalánskeho klubu by jeho návrat na Nou Camp privítali. Za Barcelonu hrával v rokoch 1998 až 2015. Za Blaugranas odohral 767 zápasov a strelil v nich 85 gólov.

Prezidentské voľby v Barcelone sa budú konať 24. januára.

Jasnou prioritou pre nového prezidenta klubu bude udržanie ikony Lionela Messiho. Ten chcel odísť už pred sezónou, napokon však zotrval. No po aktuálnom ročníku mu vyprší kontrakt a môže odísť ako voľný hráč. Spomína sa najmä Manchester City a PSG.

FC Barcelone sa v aktuálnej sezóne nedarí. V La Lige je po 15 odohratých kolách až na 6. pozícii. Teda mimo priečok znamenajúcich postup do Ligy majstrov.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: Marca

Diskusia

Podobné články