Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

FC Liverpool opäť zaostril na slovenského reprezentanta

LIVERPOOL - Bude sa po Anfielde po Martinovi Škrtelovi preháňať ďalší reprezentant?
Zdroj: 37840
Zdieľajte:

FC Liverpool opäť prejavil záujem o angažovanie slovenského reprezentačného obrancu Milana Škriniara, no problém bude v cene, ktorú požaduje Inter Miláno. Informuje o tom talianske Calciomercato.

Liverpool prejavil záujem o Škriniara, je však drahý

Calciomercato uvádza, že The Reds "vážne uvažujú" podpísanie nového stredného obrancu v januári po tom, čo ich devastujú početné zranenia.

Jurgen Klopp aktuálne nemá žiadnych skúsených stopérov k dispozícii. Po dlhodobých zraneniach Virgila van Dijka a Joea Gomeza utrpel v nedeľňajšom stretnutí proti WBA zranenie aj Joel Matip.

Prečítajte si aj

VIDEO Škriniar hrdinom! Parádnou hlavičkou zariadil Interu Miláno tri body

Na radare FC Liverpoolu sa majú okrem Škriniara nachádzať aj Dayot Upamecano z RB Lipsko, Kalidou Koulibaly z Neapola či Oban Kazak zo Schalke.

Liverpool síce prejavil počiatočný záujem o Škriniara, no proti hovorí cena 60 miliónov EUR, ktorú nie sú na Anfielde ochotný akceptovať a tiež skutočnosť, že Škriniar sa v poslednom období dostal do kvalitnej formy a vrátil sa do základnej zostavy Interu Miláno.

Zdroje, na ktoré sa Calciomercato odvoláva, hovoria o "neprekonateľnej prekážke", ktorou je čiastka požadovaná zo San Sira za Škriniara.

Calciomercato zmieňuje, že do hľadáčika Liverpoolu sa dostala aj vychádzajúca hviezda Ajaxu Perr Schurrs, ktorý proti The Reds dvakrát nastúpil v skupinovej fáze Ligy majstrov a zanechal svojimi výkonmi skvelý dojem.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: Calciomercato

Diskusia

Podobné články