Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Najťažšia chvíľa Ligy národov? Prišlo to v bratislavskej kabíne, spomína český kapitán

BRATISLAVA - Český kapitán hodnotil futbalovú jeseň. Najťažšia chvíľa Ligy národov? V bratislavskej kabíne
Zdroj: 37926
Zdieľajte:

Česká reprezentácia zažíva fantastické obdobie. Naši susedia postúpili v Lige národov do elitnej A-skupiny. Predstavia sa aj na budúcoročnom Euro.

Najťažšia chvíľa prišla v bratislavskej šatni, spomína český kapitán

Kapitán Vladimír Darida hodnotil pre portál sport.cz jeseň českého tímu a spomínal, ktorá chvíľa v Lige národov bola z jeho pohľadu najťažšia. Neodohrala sa, paradoxne, na trávniku.

Prečítajte si aj

Ján Kozák st. je späť! Naštartuje späť na vrchol klub, ktorý je jeho srdcovkou?

„Hneď na začiatku, keď sme vyhrali 3:1 na Slovensku. Tréner prišiel do kabíny a oznámil nám, že z rozhodnutia hygieny kvôli koronavírusu sa zraz rozpúšťa a proti Škótom hrať nebudeme," pripomínal nepríjemný moment líder českého národného tímu.

„Všetci sme boli zdrvení, chceli sme hrať. Namiesto toho sme sa rozišli a museli do karantény. Zápas som sledoval v Berlíne v televízii a trpel ako každý hráč, ktorý nesmie nastúpiť. Chlapci to odbojovali, bohužiaľ prehrali, ale nielen ja som veril, že zvyšok Ligy národov zvládneme."

A tak sa aj stalo. Česi s narýchlo pozliepanou zostavou síce prehrali doma 1:2. No zo zvyšných štyroch zápasov nazbierali tri víťazstvá a zaistili si miestenku medzi elitou v Lige národov.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: sport.cz

Diskusia

Podobné články