Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

10 hviezd, ktoré môžu v januári zmeniť dres

BRATISLAVA - 10 hviezd, ktoré môžu v januári meniť dres
Zdroj: 37385
Zdieľajte:

Isco

Isco potrebuje zmenu scenára. V Reale Madrid to skrátka nie je ono. Vie to on, vie to tréner Zidane, vedia to všetci. Vyzerá to na jeho presun do anglickej Premier League. Spájaný je najmä s Arsenalom a Evertonom.

Paul Pogba

Jedna z najhorúcejších komodít na zimnom trhu. Francúzska hviezda neskrýva svoju túžbu presunúť sa z Old Traffordu. Otázkou je, či Real Madrid alebo Juventus sú pripravení v strede sezóny splniť požiadavky Manchesteru United.

Dele Alli

Päť štartov z prvých 25 zápasov Tottenhamu v sezóne. Po pohárovom stretnutí proti Stoke kritika trénera José Mourinha. Dele Alli vie, že ak chce bojovať o miesto v anglickej reprezentácii, potrebuje predovšetkým pravidelne hrávať. Hovorí sa o presune do PSG.

Memphis Depay

Lyon znížil jeho prestupovú čiastu na päť miliónov eur, nakoľko sa obáva, že by v lete o neho prišiel zadarmo. FC Barcelona mala o Depaya záujem už pred sezónou a všetko nasvedčuje tomu, že Depay spojí svoje sily s krajanom Ronaldom Koemanom, ktorý ho viedol v holandskej reprezentácii.

Eric Garcia

Ďalší hráč, o ktorého majú eminentný záujem na Nou Campe. Odchovanec akadémie La Masia je s návratom do Barcelony spájaný už dlhšie a nikoho neprekvapí, ak sa tak udeje už v januári.

Prečítajte si aj

Toto je DVOJICA hráčov, ktorí majú FC Barcelona posilniť v januári

Arkadiusz Milik

Vlani bol najlepším strelcom tímu. Poľský útočník Milik by ale podľa všetkého mal v zime Neapol opustiť. V súvislosti s jeho potenciálnymi destináciami sa spomínajú AC Miláno, Atlético Madrid, Tottenham či Everton.

Junior Firpo

V Barcelone nedokázal naplniť prognózy o tom, že by sa mohol stať nástupcom Jordiho Albu. No svoj potenciál a kvality môže preukázať inde.

Christian Eriksen

Vlani v zime prišiel do Interu Miláno. No od októbra zaznamenal len jediný štart. A vedenie Nerazzurri netají, že je na transferovej listine. Kto siahne po dánskej hviezde?

Julian Draxler

Má 27 rokov a mohlo by sa zdať, že je na vrchole fyzickej pripravenosti. Zranenia ho však po celú kariéru zrážajú dole. Inter Miláno a Juventus Turín sa zdajú byť ako najpravdepodobnejšie destinácie pre tohto Nemca.

Florian Thauvin

Končí mu zmluva a v Marseille chcú získať späť aspoň časť z 15 miliónov eur, ktoré na jeho získanie vynaložili.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: futbalovysvet.sk

Diskusia

Podobné články