Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Mourinho po šlágri: Prehral lepší. Ak by som sa správal ako Klopp, vylúčia ma

LIVERPOOL - Ak by som sa správal ako Klopp, vylúčia ma, tvrdí José Mourinho po šlágri na Anfielde
Zdroj: 37412
Zdieľajte:

Prvé dva tímy anglickej Premier League sa stretli v stredajšom šlágri na Anfield Road. FC Liverpool zvíťazil tesne 2:1 po góle Roberta Firmina z 90. minúty.

Tottenham mal v zápase len 24 % držanie lopty. Spurs vystrelili len dvakrát na bránku, v porovnaní s 11 strelami Reds.

Po skončení zápasu si José Mourinho a Jurgen Klopp vymenili pri postrannej čiare niekoľko slov. Amazon sa pýtal Mourinha o čom sa s nemeckým trénerom zhováral.

Mourinho: Lepší tím prehral

Mourinho podľa svojich slov Kloppovi povedal, že Spurs si zaslúžili vyhrať a na posudzovanie správania trénerov podľa neho existuje dvojaký meter.

„Povedal som mu, že lepší tím prehral a on nesúhlasil, ale to je jeho názor. Ak by som sa správal za postrannou čiarou rovnako ako on, nezostal by som tam. Z nejakého dôvodu som iný."

V rozhovore pre BBC Mourinho priznal, že mal pocit, že Klopp a lavička Liverpoolu vyvíjajú neprimeraný tlak na rozhodcu, aby udelil druhú žltú kartu pre Giovanni Lo Celsa, čo Mourinha prinútilo v 58. minúte Argentínčana vystriedať.

Prečítajte si aj

Mourinho: Manchester United mi mal dať viac času

„Hru sme mali vždy pod kontrolou. Mám pocit, že to bol veľmi nezaslúžený výsledok, ale taký je futbal. V polčase sme spravili nejaké zmeny, ale celkovo bol zápas pod kontrolou a veľmi ma potešil náš výkon," hodnotil Mourinho.

„Zmeny viedli k protiútokovým situáciám, ktoré sme okamžite začali robiť. Ale po žltej karte pre Gioa a neuveriteľnom tlaku týchto chlapcov za postrannou čiarou na rozhodcov, obával som sa druhej žltej a musel som ho stiahnuť. Nie som ten, ktorý bude hovoriť o správaní mojich kolegov za postrannou čiarou."

Liverpool nevyzeral ako šampióni

Liverpool je po stredajšom šlágri na čele tabuľky Premier League o tri body pred Tottenhamom. Mourinho si nezabudol rypnúť do Liverpoolu.

„Hrali sme proti šampiónom a mali sme tú najlepšiu šancu zvíťaziť. Tím bol brilantný. Dnešný tím Liverpoolu nevyzeral ako šampióni, európski šampióni, svetoví šampióni - ten rozdiel na ihrisku nebol," dodal Mourinho.

Zdieľajte:
Zdroje informácií: Amazon, BBC

Diskusia

Podobné články