Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Havertz je neviditeľný. Nové posily sa musia zobudiť, vyhlasuje Lampard

LONDÝN - Havertz je neviditeľný. Lampard nabáda nové posily: Musíte sa zobudiť!
Zdroj: 37740
Zdieľajte:

FC Chelsea stráca dych. Po prehre v Evertone vyšla bodovo naprázdno aj na ihrisku Wolves. Pritom vyhrávala po góle Girouda 1:0, no napokon povolila súperovi obrat na 1:2.

Nové posily sa musia zobudiť

Tréner Frank Lampard, pochopiteľne, nie je spokojný s výkonom a prístupom svojich zverencov. Zobral si na mušku najmä nových hráčov.

„Musíme premýšľať o dvoch zápasoch, v ktorých sme stratili body, čo je sklamaním. Ale vedzte, že sezóna je dlhá. Musíme sa odraziť, hráči sa musia odraziť," hovoril Lampard pre oficiálny klubový web.

„Sme mladý tím, niektorí hráči sú noví v tejto lige, potrebujú sa zobudiť a zistiť o čom to práve teraz je, pretože zápasy ako tie posledné dva to ukázali."

Bývalá hviezda The Blues Frank Leboeuf bola v hodnotení trápenia Chelsea konkrétnejšia. Kai Havertz je podľa neho takmer neviditeľný.

Nemecký reprezentant od príchodu na Stamford Bridge v celkovo 17 zápasoch strelil štyri góly a pridal štyri asistencie. Málo na to, aké veľké očakávania sa do 70-miliónovej posily kládli.

Prečítajte si aj

Prvý futbalista, ktorý hrá celý zápas s rúškom! Nebráni mu to v kanonáde

Neviditeľný Havertz. Keby aspoň bojoval

Leboeuf v hodnotení Havertzovho výkonu pre ESPN uviedol:

„Takmer neviditeľný. Vrátim sa k jednému bodu spred pár týždňov. Počuli sme, ako Frank Lampard hovoril: Potrebujeme mu dať nejaký čas."

„Ale neviem, je to niečo, čo sa mi nepáči. Ten pocit, ako keby tam ani nebol. Nesnaží sa nedostatok sebadôvery vyrovnať túžbou. Byť bojovníkom, čo ukazuje, OK momentálne nie som dobrý, ale budem bojovať za klub a nebudem neviditeľný. Som týmto chlapcom veľmi znepokojený."

„Nezabudnem na cenu, ktorú za neho zaplatili. Viem, že má iba 21 rokov, ale vidíme hráčov, ktorí prišli v lete a nepotrebovali veľa času na adaptáciu a mali veľký vplyv."

„Nechápem, čo práve teraz Havertz robí, ale chcem odpovede," dodal rozhorčený bývalý obranca Chelsea.

Zdieľajte:
Zdroje informácií: ESPN, chelseafc.com

Diskusia

Podobné články