Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Mourinho pred šlágrom podpichol Lamparda: Nie je pod takým tlakom, ako som bol v Chelsea ja

LONDÝN - José Mourinho pred šlágrom kola podpichuje bývalého zverenca Lamparda: Nie je pod takým tlakom, ako som bol v Chelsea ja
Zdroj: 37412
Zdieľajte:

José Mourinho získal s Chelsea tri tituly a jedným z jeho kľúčových hráčov na Stamford Bridge bol Frank Lampard.

V nedeľu v šlágri kola anglickej Premier League títo dvaja muži budú stáť proti sebe.

Mourinhov Tottenham je lídrom ligy, má dvojbodový náskok pred treťou Chelsea.

Oba tímy sú aktuálne v skvelej forme. Spurs vyhrali celkovo päť zápasov v rade. Blues sa vezú na šesťzápasovej víťaznej vlne.

José Mourinho prilieva olej do ohňa tradične svojimi štipľavými vyjadreniami.

Prečítajte si aj

Mourinho: Sme na začiatku cesty. Liverpoolu to trvalo 5 rokov, City 10 rokov a Chelsea 20

Mourinho: V Chelsea som bol pod väčším tlakom ako Lampard

Aj keď sú od Lampardovej Chelsea po letných masívnych nákupoch posíl veľké očakávania, Mourinho tvrdí, že na Stamford Bridge čelil väčšiemu tlaku.

„Cítil som, keď som bol v týchto kluboch, bol na mňa obrovský tlak. A teraz na trénerov týchto tímov nie je taký obrovský tlak. Vyvíjajte na nich mierny tlak a nechajte nás v pokoji, aby sme si mohli robiť svoju prácu," vyhlásil Mourinho v predzápasových rozhovoroch, ktoré cituje portál goal.com.

Pravdepodobne narážal aj na Manchester United, na lavičke ktorého tiež stál. V súčasnosti je koučom "červených diablov" Ole Gunnar Solskjaer.

„Bol som v kluboch kde, povedzme, boli šampiónmi na trhu, vzhľadom na ich silné investície. Musel som sa s týmto tlakom vyrovnať. Takže teraz nie je na mne, aby som tento tlak riešil. Je na ostatných, aby sa s tým vyrovnali," snažil sa Mourinho Lampardovi pripomenúť, v akej pozícii je na Stamford Bridge.

Mourinho porovnal obchodnú politiku Tottenhamu a Chelsea v lete. „V Spurs je iný spôsob vstupu na trh. Bol som predtým v Chelsea a poznám rozdiely. Ale veľmi ma bavil tento prvý trh v Tottenhame. Robiť tento druh múdreho obchodovania, kde sa s menšími peniazmi snažíte dať tímu dobrú rovnováhu, nerobiť chyby, vybrať si správnych chlapcov. Som skutočne spokojný s tým, čo sme získali."

Zdieľajte:
Zdroj informácií: goal.com

Diskusia

Podobné články