Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Dele Alli opustil lavičku Tottenhamu, Mourinho takto zareagoval

LONDÝN - Hviezdny Dele Alli opustil lavičku Tottenhamu počas zápasu Európskej ligy. Tréner José Mourinho na gesto svojho hráča takto zareagoval
Zdroj: 37038
Zdieľajte:

Tottenham porazil vo štvrtok v stretnutí Európskej ligy na domácom trávniku belgické Antverpy 2:0 a zabezpečil si postup do vyraďovacej fázy súťaže z prvého miesta.

Alli opustil lavičku, neskôr sa vrátil

José Mourinho využil v zápase všetkých päť povolených striedaní, no Dele Allimu čas na ihrisku nedoprial. Alli bol videný, ako po poslednom striedaní zamieril do tunela. O chvíľu sa vrátil na lavičku.

Prečítajte si aj

VIDEO Smoliar večera Lukaku! V 89. minúte zblokoval postupovú hlavičku Alexisa Sáncheza

„Neutekajme od reality. Hráč na lavičke, ktorý si uvedomí, že bolo použitých všetkých päť striedaní, samozrejme nie je šťastný hráč a nečakal by som, že bude šťastný," hovoril Mourinho po zápase na margo Dele Alliho a jeho konania, cituje ho portál goal.com.

Zdalo sa, že ani Harry Winks nebol spokojný po vystriedaní v 58. minúte a tiež zamieril do šatní. Mourinho ale vysvetľoval, že to bol on sám, kto ho do šatne poslal.

„Povedal som mu, aby šiel. Hovoril som to každému hráčovi, ktorý opúšťal ihrisko, pretože bolo chladné počasie. Uprednostnil by som, keby išli do šatne a dali si sprchu. Hovoril som im, aby šli, no niektorí zostali."

Zdieľajte:
Zdroj informácií: goal.com

Diskusia

Podobné články