Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Prvýkrát zoči-voči Ronaldovi od jeho odchodu z Realu. Pirlo o Messim: Jeho problém je skôr v hlave

TURÍN - Tréner Juventusu pred šlágrom s Barcelonou hovoril o Messim a jeho trápení: Jeho problém je psychika
Zdroj: 37623
Zdieľajte:

Lionel Messi nevyzerá v aktuálnej sezóne práve v najlepšej forme. Tréner Juventusu Andrea Pirlo si pred ich vzájomným zápasom v Lige majstrov nemyslí, že ide o športový aspekt.

Podľa trénera Juventusu dráma okolo jeho plánovaného odchodu z Nou Campu tesne pred sezónou ovplyvnila psychické nastavenie hviezdneho Argentínčana.

Messiho problém je v hlave, myslí si Pirlo

„Messi je v zvláštnom okamihu svojho života, pretože toto leto mal problém. Ide o to, či by zostal v Barcelone alebo nie," hovoril Talian v predzápasových rozhovoroch pre médiá, jeho slová cituje španielska Marca.

„Ale počas zápasov vždy ukázal svoju hodnotu. Skôr ako futbalový, má psychologický problém. Ale nechcem sa v tom vŕtať, pretože s nami to nemá nič spoločné."

„Messi je fenomén a ukázal to."

Prečítajte si aj

Allegri: Trénoval som veľa hráčov so silnou mentalitou, ale TENTO vyčnieva

Barcelona čelí ďalšej kritike po víkendovej prehre v La Lige na pôde Cadizu. V tabuľke domácej súťaže jej patrí až deviata pozícia. Napriek tomu si Pirlo nemyslí, že Katalánci sú v kríze.

„Barcelona má vrcholy a pády, ale má za sebou veľmi dobré zápasy a majú trénera, ktorý dáva nápady do pohybu. Nie sú v kríze," myslí si Pirlo.

„Bude to veľmi ťažký zápas, pretože sa budeme musieť trápiť, ale budeme mať svoje šance a musíme ich využiť."

Nemáme čo stratiť

„Nemáme čo stratiť. Môžeme hrať otvorenú hru. Sme si vedomí chýb, ktoré sme urobili v prvom zápase," vrátil sa Pirlo k domácej prehre 0:2 z konca októbra.

Messi nastúpi proti Cristianovi Ronaldovi prvýkrát od roku 2018, kedy portugalská hviezda opustila Real Madrid.

„Bola by chyba povedať, že jeden je lepší ako druhý. Stále predvádzajú svoj talent, delia si Zlaté lopty medzi sebou a vďaka nim si milióny fanúšikov užívajú futbal. Urobili pre futbal veľa," vyhol sa porovnávaniu Pirlo.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: Marca

Diskusia

Podobné články