Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Brankárska senzácia získala pozíciu Alissonovej dvojky, prezradil Klopp

LIVERPOOL - V Premier League nechytal ani raz. V Lige majstrov pred pár dňami zažil debut. Tak silný, že po ňom získal pozíciu Alissonovej dvojky. Potvrdil Jurgen Klopp
Zdroj: 37534
Zdieľajte:

Caoimhin Kelleher je 22-ročný brankár, ktorého do tohto týždňa málokto poznal.

Po tom, čo sa Liverpoolu zranila brankárska jednotka Alisson, tréner Jurgen Klopp sa rozhodol vyskúšať Kellehera.

Premiéra v Premier League

Premiéru absolvoval v náročnom stretnutí Ligy majstrov proti Ajaxu. Skvelým výkonom prispel k výhre 1:0 a postupu do osemfinále.

Klopp si nevedel jeho výkon vynachváliť. Chytať bude aj cez víkend v dôležitom ligovom súboji s Wolves. Nemecký tréner potvrdil, že Kelleher sa dostal na pozíciu Alissonovej dvojky.

Prečítajte si aj

Otca mu zabili pri vojne dílerov. Ex-hviezda Realu, futbal nechala kvôli repu a teraz hlási bankrot

„Áno, urobil dojem, ale v živote bude musieť veci dokázať," hovoril Klopp na predzápasovej tlačovej konferencii, cituje ho portál goal.com.

„Caoimhin je senzačne talentovaný brankár. A pre brankárov je to naozaj ťažké. Brankári musia čakať, môžu byť výnimoční, no musia čakať na svoju šancu, pretože je len jeden brankár na ihrisku a ak chytá 10 rokov v rade, je to veľmi náročné. Stále môžete byť skvelým brankárom, ale nikto to neuvidí."

„Teraz dostal príležitosť a myslím, že presvedčil všetkých. Očividne, nás presviedčať nemusel - mysleli sme si, že to takto dopadne. Ale všetkých presvedčil, to je dobré."

Kelleher vytlačil Adriana z pozície dvojky

Následne sa Klopp vyjadril v posune Kellehera v brankárskej hierarchii na Anfielde a potvrdil, že v zápase proti Wolves zažije svoj debut v anglickej Premier League.

„Adrian si nezaslúži byť odpisovaný, nie je na to dôvod. Podporoval Caoimhina výnimočným spôsobom. Po tom, ako dostal informáciu, že nebude chytať, zachoval sa neskutočne. Naozaj, naozaj si toho veľmi vážim."

„Caoimhin si počínal dobre. Takže nemám veľa dôvodov, ktoré by som zmienil v tomto momente, aby som mohol povedať, že nebude chytať proti Wolves. Ale je tu tréning a ostatné veci, musí zostať fit, máme sedenia. Všetky tieto veci," dodal Klopp.

Kellehera tak čaká premiéra v Premier League. Bude si počínať tak skvele, ako proti Ajaxu?

Zdieľajte:
Zdroj informácií: goal.com

Diskusia

Podobné články