Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Povedie Weiss syna v Slovane? Bolo by to najťažšie, ale zároveň aj najkrajšie, tvrdí

BRATISLAVA - Tréner Vladimír Weiss sa vyjadril k potenciálnemu pôsobeniu v Slovane Bratislava. Povedie svojho syna?
Zdroj: 37273
Zdieľajte:

Vladimír Weiss skončil po piatich rokoch pôsobenie pri gruzínskej reprezentácii. V rozhovore pre šport24.sk objasnil svoje nasledujúce plány - rád by sa vrátil na klubovú scénu.

Návrat na klubovú scénu

„Keď ste päť rokov trénerom reprezentácie, máte dostatok času na rozmýšľaní čo bude potom, keď skončíte. Chcem sa určite vrátiť na klubovú úroveň a uvidíme, aké budú ponuky. Trénerov je totiž milión, ale dobrých klubov málo. Chcem si nájsť cestu, aby ma aj práca bavila. Nevylučujem ani, že ak by prišla lukratívna ponuka z nejakej reprezentácie, že ju nezoberiem."

Spomína sa možnosť jeho pôsobenia v Slovane Bratislava, dres ktorého oblieka aj jeho syn Vladimír. Začiatkom sezóny belasí vymenili na trénerskej stoličke Jána Kozáka mladšieho za Slovinca Darka Milaniča.

Prečítajte si aj

Vľavo hráč Slovenska Vladimír Weiss a vpravo hráč Litvy Vaida Slavickas.Borbély sa zastal Vlada Weissa: Z 10 vstupov 6 pokazí, ale zo 4 vydarených trikrát nahrá na gól!

„Vzťahy s majiteľom Ivanom Kmotríkom sú na celý život. Ak by som sa vrátil na Slovensko, tak jedine do Slovana, ale momentálne majú trénera a dobré mužstvo. Čo bude v budúcnosti uvidíme," nevylúčil tréner Weiss budúce pôsobenie na lavičke belasých.

Povedie opäť syna? To najťažšie, zároveň to najkrajšie

V Slovane by mal možnosť po spoločnom reprezentačnom pôsobení opäť viesť svojho syna.

„Bolo by to najťažšie, ale zároveň aj najkrajšie. Nehovorme však o Slovane, pretože to momentálne nie je aktuálne a uvidíme čo bude."

Slovan aktuálne zvádza boj o pozíciu lídra slovenskej ligy s Dunajskou Stredou. Oba kluby sú po 15 odohratých kolách na tom rovnako, nazbierali zhodne 35 bodov.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: šport24.sk

Diskusia

Podobné články