Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Bývalý boss Sportingu: Ronaldo má časť Maradonovej vášne, Messi nemá žiadnu

LISABON - Bývalý tréner Sportingu porovnával ikony. No jeho porovnanie sa Messimu páčiť asi veľmi nebude
Zdroj: 36868
Zdieľajte:

Bývalý boss Sportingu Lisabon Jorge Jesus porovnával futbalové ikony Cristiana Ronalda, Lionela Messiho a Diega Maradonu.

Messi ide v šľapajach svojho krajana a tiež pôsobí v Barcelone.

Messi nemá nič z Maradonovej vášne

Jorge Jesus si myslí, že nedávno zosnulý Maradona stojí nad súčasnými hviezdami Ronaldom a Messim. Ani jeden z nich sa nedokáže vyrovnať intenzite kontroverzného Maradonu.

„V súčasnosti, čo sa týka najlepších dvoch na svete, Cristiano Ronaldo má trošku toho, čo mal Maradona. Messi nemá nič. Nemá nijakú vášeň," povedal novinárom súčasný tréner Benficy Lisabon.

Prečítajte si aj

Záhadný pád týždeň pred smrťou! Na povrch vyplávali nové šokujúce okolnosti Maradonovej smrti

„Messi je vynikajúci hráč. Ale hovoríme o živote a pocitoch, o vášni pre hru a futbal. Myslím si, že Maradona bol v tomto ohľade nad kýmkoľvek."

Jorge Jesus považuje Maradonu za najlepšieho hráča, ktorý kedy behal po futbalových trávnikoch a podľa jeho názoru, Argentínčanova genialita obstála aj v skúške časom.

66-ročný tréner dodal: „Maradona bol spolu s Pelém najlepším hráčom vôbec."

„Pelé je tu, stále žije. Maradona bol väčší, nielen preto, že bol génius, ale aj kvôli tomu, ako to prejavil. To podľa mňa robí rozdiel."

„Bol absolútne na svetovej úrovni. Ale mal vášeň pre hru, bol narodený pre to, aby sa stal futbalistom. Narodil sa so všetkým."

„Nebol to produkt práce, on sa tak narodil. Stále však miloval loptu," dodal Jorge Jesus na margo legendárneho Argentínčana.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: futbalovysvet.sk

Diskusia

Podobné články