Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Veľké odhalenie ohľadom Messiho! V roku 2006 mohol futbalový svet onemieť od úžasu

BARCELONA - Bývalý prezident Barcelony Joan Laporta priniesol šokujúce odhalenie ohľadom Lionela Messiho. Nechýbalo veľa a v roku 2006 by futbalový svet onemel od úžasu
Zdroj: 37111
Zdieľajte:

V roku 2006 Inter Miláno ponúkol 250 miliónov EUR za Lionela Messiho. Prezradil to bývalý prezident FC Barcelona Joan Laporta, ktorý mal byť tým, kto hviezdneho Argentínčana presvedčil, aby zotrval na Nou Campe. Ak by Messi za spomínanú sumu naozaj prestúpil, bol by najdrahším prestupom futbalovej histórie.

Laporta bol prezidentom Kataláncov v rokoch 2003 až 2010 a v januári sa v prezidentských voľbách bude znova uchádzať o vykonávanie tejto funkcie.

Prečítajte si aj

Expert Guillem Ballagué: Do boja o Messiho vstúpil ďalší veľký záujemca

„Vždy mal ponuky: V 2006 Morratti dal 250 miliónov a povedal nie, tu som videl úctu Messiho a jeho rodiny k Barcelone," prezrádzal Joan Laporta na tlačovej konferencii, na ktorej oznamoval svoju prezidentskú kandidatúru.

„Jeho otec sa ma pýtal, čo by som robil ako otec a povedal som mu, že najlepšia vec bude zostať. Povedal som mu, že vytvoríme tím, ktorý mu bude pomáhať v tom, aby dosiahol najväčšie úspechy, ktorý sa dotkne slávy a zapíše sa do histórie. Videl som jeho lásku ku klubu, mestu a krajine."

Joan Laporta tvrdí, že jeho prioritou vo funkcii prezidenta je pozdvihnúť temnú náladu, ktorá obklopuje klub. Povedal, že už má vypracovaný plán, ako navrátiť harmonickú atmosféru na ihrisko aj mimo neho.

Prioritou pre nového prezidenta Barcelony bude určite presvedčiť Lionela Messiho, aby zotrval na Nou Campe a podpísal nový kontrakt. Ten súčasný mu vyprší po sezóne a môže odísť ako voľný hráč. Na odchode už bol pred sezónou, napokon sa rozhodol "nevláčiť" s klubom po súdoch a odohrať sezónu v barcelonskom drese.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: futbalovysvet.sk

Diskusia

Podobné články