Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Boj o život na prístrojoch? Nezmysel, tvrdí Panenka: Neviem, kto to pustil do éteru. Na Euro traja favoriti

PRAHA - Antonín Panenka bojuje o život a s komplikáciami spôsobenými koronavírusom je napojený na prístroje. Táto správa pred časom vládla (nielen) športovým médiám. Je to nezmysel, reaguje futbalová legenda
Zdroj: 36855
Zdieľajte:

Antonín Panenka, autor slávneho "dloubáku", pred niekoľkými mesiacmi prekonal koronavírus. (Nielen) v športových médiách rezonovali správy o tom, že bojuje o život napojený na prístrojoch.

O život mi nešlo

Legendárny futbalista v rozhovore pre Pravdu vážnosť situácie negoval.

„Bolo to zlé, mal som obojstranný zápal pľúc, spolu s koronavírusom, ale o život mi nešlo. Tie informácie boli prehnané. Neviem, kto to pustil do éteru, ale nebol som na prístrojoch. Strávil som v nemocnici osem dní, potom som sa liečil doma," prezradil.

Prečítajte si aj

Záhadný pád týždeň pred smrťou! Na povrch vyplávali nové šokujúce okolnosti Maradonovej smrti

71-ročný Panenka si pochvaľuje progres, čo sa týka jeho zdravia. Dokonca už začína pomaličky aj so svojím obľúbeným športom.

„Je to už podstatne lepšie. Bol som práve na kontrole. Ešte ma čaká jedno vyšetrenie, azda už bude všetko v poriadku. Dokonca sa začínam venovať aj mojim športovým aktivitám. Trochu si zahrám tenis aj golf."

Na Euro traja favoriti

Antonín Panenka sa teší zo života a nevie sa dočkať budúcoročného Eura. Na európskom šampionáte, ako sám priznáva, bude mať dokonca troch favoritov, ktorým bude držať palce.

„Česi postúpili už dávnejšie, teraz som mal radosť zo slovenského úspechu. Aspoň budem mať na šampionáte dve svoje mužstvá… Aby som nezabudol. Predstavia sa na ňom aj Rakúšania. Tým takisto držím palce. Budem mať na ME tri mužstvá."

Zdieľajte:
Zdroj informácií: pravda.sk

Diskusia

Podobné články