Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Prvé slová Panenku, ktorý utiekol hrobárovi z lopaty

PRAHA - Dnes rezonuje športovými médiami skvelá správa - Antonín Panenka je z najhoršieho vonku, prepustili ho z nemocnice! Totú sú jeho prvé slová po tom, čo utiekol hrobárovi z lopaty
Zdroj: 36855
Zdieľajte:

Antonín Panenka leží na JIS-ke vo vážnom stave s Covid-19. Správa, ktorá pred pár dňami vystrašila celú futbalovú verejnosť.

Autor pamätného "dloubáku" z penaltového rozstrelu vo finále Eura 1976 bojoval o svoj život.

No potvrdil, že bol veľkým bojovníkom nielen na futbalovom trávniku, ale aj v živote. Ušiel hrobárovi z lopaty a dnes české médiá informovali o tom, že bol prepustený z nemocnice domov.

Panenka prvýkrát prehovoril po boji s Covidom

„Cítim sa lepšie, inak by ma z nemocnice nepustili. Testy na Covid už mám negatívne, doktori sa rozhodli, že už v nemocnici byť nemusím. Som konečne zase doma, to je hlavné. A pochopiteľne omnoho príjemnejšie," prehovoril Panenka pre sport.cz.

Covid-19 už síce v jeho tele nie je, napriek tomu ešte nie je úplne zdravý. Trápi ho stále zápal pľúc.

Prečítajte si aj

Nevyperiem ho! Francúzska hviezdička získala Ronaldov dres dva dni pred jeho pozitívnym testom

„Nebolo mi do spevu. Mal som obojstranný zápal pľúc, ktorý ma stále trápi. Beriem na to stále lieky. Som unavený, ospalý. Taká celková nechuť. Ale ako som hovoril, cítim sa už ďaleko lepšie."

Napriek tomu má česká futbalová legenda pozitívne vyhliadky. Podstatne lepšie, ako pred niekoľkými dňami.

„Lekári mi nariadili štvordenný domáci kľud. Potom ma čakajú ďalšie kontrolné vyšetrenia, röntgeny. Potom sa uvidí. Verím, že budúci týždeň sa budem pomaly začleňovať do normálneho života," zaželal si.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: sport.cz

Diskusia

Podobné články