Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Valjent reagoval na kritiku svojho agenta a prehovoril aj o vzťahu k trénerovi Tarkovičovi

BRATISLAVA - Agent Martina Valjenta ostro kritizoval pomery v slovenskom futbale aj niektorých konkrétnych hráčov. Čo na to samotný Valjent?
Zdroj: 35825
Zdieľajte:

Agent Andrej Augustín po novembrovom zraze na sociálnej sieti ostro kritizoval pomery v slovenskom futbale a tiež niektorých konkrétnych hráčov. Zastal si svojho klienta Martina Valjenta, oporu druholigovej španielskej Mallorcy, ktorý bol v nominácii, no v troch novembrových stretnutiach neodohral ani minútu.

Tarkovič mi nemusí vysvetľovať, prečo nehrám

„Cítim sa ako súčasť mužstva a vždy rešpektujem rozhodnutie trénera. Bez ohľadu na to, či dostanem väčší alebo menší priestor. Vážim si možnosť reprezentovať svoju rodnú krajinu a byť člen tohto kolektívu, v ktorom sa cítim veľmi dobre. Rozhodnutie o tom, kto má byť na ihrisku, nechávam na trénerov," vyjadril sa Valjent pre šport.sk na margo rozhodnutia trénera Štefana Tarkoviča nenasadiť ho ani v jednom zápase.

Prečítajte si aj

Na čo ho lákame naspäť do reprezentácie? Škrtel reagoval na kritiku Valjentovho agenta

„Tréner nemusí hráčovi vysvetľovať to, prečo niekto hrá alebo nehrá. So Štefanom Tarkovičom som sa rozprával a jeho rozhodnutie akceptujem. Budem sa snažiť pracovať o to viac, aby som si nejaké minúty zaslúžil," veľmi rozumne a pokorne dodal obranca.

Valjent sa vyjadril na kritiku svojho agenta

Valjent, ktorý v minulej sezóne španielskej La Ligy patril k najvyťažovanejším hráčom súťaže a ktorý je stabilným členom základnej zostavy lídra La Ligy 2 /Mallorca inkasovala len tri góly v 14 zápasoch a má najlepšiu obranu v lige/, sa vyjadril aj ku kritickému príspevku svojho agenta na sociálnej sieti.

„V tejto súvislosti by som sa chcel vyjadriť, že je to názor môjho manažéra a nie môj, a to najmä z dôvodu, že spomína mojich spoluhráčov a komentuje rozhodnutia realizačného tímu. Cítim sa byť súčasť tohto mužstva a našej reprezentácie. Svojich spoluhráčov si veľmi vážim ako hráčov aj ľudí. Vyjadrenie, ktoré môj manažér uverejnil na sociálnej sieti, je jeho osobné. Ja sa sústredím na svoju prácu na ihrisku a nesnažím sa riešiť takéto veci.“

Zdieľajte:
Zdroj informácií: šport.sk

Diskusia

Podobné články