Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Griezmann: Messi mi povedal, že bol "v prdeli", keď som prvýkrát odmietol Barcelonu

BARCELONA - O údajne napätom vzťahu Messiho ku Griezmannovi sa toho popísalo viac než dosť. Teraz Francúz v otvorenej spovedi priznal, ako to celé je
Zdroj: 37444
Zdieľajte:

O údajne napätom vzťahu Lionela Messiho k Antoinovi Griezmannovi sa toho v poslednom období popísalo veľa.

Francúzsky futbalista v rozhovore s Jorge Valdanom v najnovšej edícii Universo Valdano otvorene prehovoril o tom, ako to celé je.

Messi bol v prdeli z toho, že Griezmann v 2018 odmietol Barcelonu

Priznal napríklad, že jeho rozhodnutie v roku 2018 odmietnuť ponuku Barcelony znepokojilo Lionela Messiho.

„Keď som podpísal s Barcelonou požiadal som o odpustenie za zdržiavanie presunu a vyjadrenie, že sa nepridám k Barcelone," hovoril Griezmann.

„Povedal som Lionelovi Messimu, že za klub odovzdám na ihrisku všetko."

Prečítajte si aj

Rozčarovaný Messi: Už ma unavuje byť vždy problémom všetkých

„Hovoril som s Leom, keď som prišiel a povedal mi, že keď som odmietol prvú ponuku na prestup, bol v prdeli, pretože o to verejne požiadal, no povedal mi, že bol so mnou a všímam si to každý deň."

Veľkú polemiku o vzťahu Messiho a Griezmanna vyvolali vyjadrenia bývalého agenta Francúza Erica Olhatsa a strýka Emmanuela Lopesa.

„Olhats bol v mojom živote dôležitý, ale už s ním nemám žiadny vzťah. Odo dňa, odkedy som ženatý, som s ním prestal mať akýkoľvek vzťah. Pozval som ho na svadbu a neprišiel. Preto som s ním prestal mať vzťah."

„Môj strýko nevie, ako to funguje vo futbale. Povedal som Leovi, že sa s nimi nerozprávam. Vlastne nemám ani telefónne číslo na môjho strýka."

„Moji rodičia sa tiež s Ericom nebavia, tak kto sa s ním rozpráva? Môže narobiť veľa škody a vytvárať problémy v kabíne."

Griezmann bol kritizovaný za svoje výkony od príchodu na Nou Camp. K jeho pohode určite nepridávajú ani výkony Kataláncov v prebiehajúcej sezóne.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: Universo Valdano

Diskusia

Podobné články