Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Kuriózny náboj. Slovenský reprezentant hrá v derby aj o nájom!

LIBEREC - Dnešné derby medzi Libercom a Jabloncom bude mať pre slovenského reprezentanta špeciálny náboj: Hrať bude aj o nájom!
Zdroj: 36412
Zdieľajte:

Ivan Schranz bol dodatočne nominovaný na nedávny reprezentačný zraz slovenského tímu. Proti Česku v Lige národov odohral z pozície striedajúceho hráča záverečných 10 minút.

Už dnes ho čaká zaujímavá výzva. Schranz a jeho Jablonec sa predstavia v regionálnom derby na pôde susedného Liberca.

Schranz bude hrať v derby o nájomné

Kurióznou motiváciou je, že v drese Liberca sa predstaví Michael Rabušic, v ktorého byte Schranz býva v Liberci v podnájme.

„Keď som vedel, že sa v lete budem presúvať do Jablonca, začal som sondovať situáciu ohľadne bytu. Rambo je z Liberca, tak som sa spýtal jeho, či o niečom nevie. Keďže mal zrovna voľný byt, ponúkol mi ho. Dohodli sme sa rýchlo a myslím, že obaja sme spokojní," vysvetľoval slovenský reprezentant pre sport.cz.

Prečítajte si aj

Odohráš v La Lige viac ako Messi, Ramos či Suarez a v reprezentácii nie si ani piaty stopér v poradí

Obaja útočníci boli v minulej sezóne spoluhráčmi v drese Českých Budějovíc. Dnes nastúpia proti sebe. Paradoxne sú obaja najlepšími strelcami svojich tímov - Rabušic so 4 presnými zásahmi na konte, Schranz s dvoma.

„Musíme derby vyhrať, inak mu asi nájom zvýšim," smial sa Rabušic pred vzájomnom konfrontáciou so svojím podnájomníkom.

„Naopak som mu povedal, že mu nájom asi platiť nebudem. Dáva samé góly, nedávno strelil hattrick, Liberec hrá Európsku ligu, takže musí mať toľko peňazí, že mu platiť netreba," kontroval mu s patričnou dávkou humoru Schranz.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: sport.cz

Diskusia

Podobné články