Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Ako Barcelona zahodila šancu získať Haalanda, prezradil bývalý športový riaditeľ

BARCELONA - Viete si predstaviť Erlinga Haalanda v drese FC Barcelona? Dnes to mohla byť realita. No klub zahodil šancu podpísať súčasnú hviezdu Dortmundu, prezradil to bývalý športový riaditeľ
Zdroj: 37337
Zdieľajte:

Bývalý športový riaditeľ FC Barcelona Javier Bordas prezradil, že Katalánci zahodili v roku 2019 šancu získať Erlinga Haalanda. Namiesto neho zobrali na hosťovanie vyhasínajúcu hviezdu Kevina-Princa Boatenga.

Ako Barcelona zahodila šancu na získanie Haalanda

V tom čase sa Barcelona snažila získať nejaké krytie Luisa Suáreza a Haaland bol jednou z možností, o ktorých klub uvažoval.

Bordas pre Mundo Deportivo vysvetľoval, prečo sa klub napokon rozhodol Haalanda nepodpísať:

„Pretože mi povedali, že to nie je hráč pre Barcelonu. Rozumiem, že Bartomeu ignoroval technického riaditeľa. Ale pravda je taká, že títo hráči mohli prísť, no neviete, aký výkon budú podávať."

Prečítajte si aj

FC Barcelona na pokraji krachu! Plán - v januári predať týchto 5 hviezd

V spomínanom rozhovore bývalý športový riaditeľ Barcelony Bordas odhalil tiež, že Katalánci mali možnosť angažovať za 100 miliónov eur Kyliana Mbappého, vtedy ešte hráča Monaca, no namiesto neho sa rozhodli ísť cestou Ousmana Dembélého.

Kľúčové rozhodnutia kompetentných v Barcelone v posledných rokoch evidentne nevychádzajú. Možno aj preto je klub dnes len tieňom veľkoklubu, ktorý naháňal všetkým súperom strach.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: Mundo Deportivo

Diskusia

Podobné články