Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

FC Barcelona na pokraji krachu! Plán - v januári predať týchto 5 hviezd

BARCELONA - FC Barcelona má veľké finančné problémy a je na pokraji krachu. Plánom je v zimnom prestupovom období predať týchto 5 hviezd a zachrániť sa
Zdroj: 37193
Zdieľajte:

FC Barcelona zmietaná pandémiou koronavírusu a s tým súvisiacich negatívnych ekonomických dopadov má obrovské finančné problémy. S hráčmi rieši znižovanie platov aj odklady platieb na neskôr.

Katalánsky klub je na pokraji krachu. Plánom podľa Mundo Deportivo je v januári predať päť hviezd a zachrániť tak klub v obrovskej ekonomickej kríze.

Barcelona chce v januári predať týchto päť hráčov

Ktorí hráči to sú? Ousmane Dembélé, Martin Braithwaite, Carles Alena, Junior Firpo a Samuel Umtiti.

Barcelona musí predávať, aby tréner Ronald Koeman mohol reinvestovať získané prostriedky do nákupu nových posíl. Práve negatívna finančná situácia zmarila príchod Memphisa Depaya, ktorý je však pripravený prestúpiť na Nou Camp v januári.

Okrem Memphisa Depaya plánuje Koeman získať v zime aj eso Manchesteru City Erica Garciu.

Prečítajte si aj

VIDEO Má to v Barcelone už na saláme? Messiho ignorácia hry v zápase s Dynamom Kyjev sa stala virálnou

Po vykázaní straty vo výške 100 miliónov EUR však Barcelona musí dať do poriadku svoje účtovné knihy a až tak nakupovať nové posily.

O Dembélého majú záujem v Manchesteri United či Juventuse Turín.

Barcelona ho kúpila z Dortmundu za 140 miliónov EUR. V januári ho chce predať za 50 miliónov EUR, takže s gigantickou stratou.

Samuel Umtiti bol spájaný s Arsenalom či Manchesterom United. V tejto sezóne pre zranenie nebude hrať a to by mohlo sťažiť jeho predaj. Hráč prezradil, že v lete rokoval s Lyonom.

Plánovaný príchod útočníka Depaya bude s najväčšou pravdepodobnosťou znamenať odchod Martina Braithwaitea, ktorý Koemana výkonmi nepresvedčil.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: Mundo Deportivo

Diskusia

Podobné články