Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Tvrdé slová ex-zverenca na trénera Anglicka: Dajte ho preč od hráčov, cítia jeho strach! Koho navrhuje ako náhradu?

LONDÝN - Tréner Gareth Southgate je podľa neho stratou času. Ďaleko preč od hráčov, cítia jeho strach. Bývalý zverenec mu poriadne nakladá. Koho navrhuje na jeho miesto?
Zdroj: 37329
Zdieľajte:

Po prehre Anglicka s Belgickom (0:2) dostal tréner Gareth Southgate verbálnu nakladačku od bývalého zverenca z Middlesbrough Mida.

Southgate je strata času, tvrdí Mido

„Anglicko potrebuje pravého manažéra. So Southgateom len strácajú čas," napísal na sociálnej sieti Twitter.

„Pravdou je, že v médiách vždy hovorí tie správne veci a pravdepodobne preto si svoju prácu udržal tak dlho. Ale verte mi, že koktá cez polčas zakaždým, keď sa niečo pokazí. Hráči cítia jeho strach!"

„Pamätám si ho z Middlesbrough, keď sme bojovali o záchranu, bol vystrašený na smrť. Je pravda, že to bolo jeho prvé trénerské zamestnanie, ale tieto veci sa nikdy nezmenia."

„Ak sa raz bojíte prehry vo futbalovom zápase, vždy sa jej budete báť!! A hráči to vždy vycítia."

„Anglicko má špičkové talenty. Ale potrebuje manažéra so silným charakterom, niekto, kto by hráčov presvedčil, aby si hru užívali bez strachu. Je mi ľúto, ale Southgate nie je ten správny človek," dodáva Mido.

Prečítajte si aj

Pred 8 rokmi zháňal prácu a nadával na život. Teraz ako kapitán priviedol Škótov na Euro a žiari v Liverpoole

Anglicko potrebuje Mourinha

Vo svojom ostrom komentári prišiel aj s radou, kto by mal namiesto neho stáť na anglickej lavičke.

„Moja rada pre FA znie, angažujte Mourinha za hlavného trénera a Southgatea dajte za predsedu FA. Obaja by boli v tejto práci perfektní. Dajte Southgatea od hráčov čo najďalej."

Mido je v súčasnosti tiež trénerom, vedie klub El Makkasa vo svojom rodisku.

Anglicko je kolo pred koncom v Lige národov vo svojej skupine na predposlednej tretej pozícii. O prvú pozíciu a postup bojujú Belgicko a Dánsko. Albion vyhorel, v piatich zápasoch strelil len tri góly a štyri inkasoval.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: twitter Mido

Diskusia

Podobné články