Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Mourinho: Teraz chcem vidieť, čo idú madridské stránky písať o Baleovi

LONDÝN - Gareth Bale v poslednom ligovom zápase strelil víťazný gól Tottenhamu. Teraz chcem vidieť, čo idú madridské stránky o ňom písať, vyhlasuje tréner José Mourinho
Zdroj: 37194
Zdieľajte:

Bol to Gareth Bale, kto gólom v 73. minúte rozhodol o domácej výhre Tottenhamu s Brightonom v poslednom vystúpení Spurs v anglickej lige. Bol to jeho prvý gólový zápis po návrate do klubu z Realu Madrid.

Zaujíma ma, čo o ňom teraz píšu weby v Madride

„Za posledný týždeň sa zlepšil. Nie len podľa toho, čo ho sledujem, ale potvrdzujú to dáta. Vedeli sme to, Gareth to vedel. Zdieľame myšlienky a pocity," hovoril tréner José Mourinho pre anglické médiá.

„Zaslúžil si tento gól. Keď budem mať päť minút čas, zájdem na madridské webstránky, aby som zistil, čo o ňom píšu," podpichol portugalský tréner španielske médiá, ktoré Balea v posledných rokoch pôsobenia v Reale ostro kritizovali.

Prečítajte si aj

FC Barcelona na pokraji krachu! Plán - v januári predať týchto 5 hviezd

„Už asi týždeň sa zlepšuje,“ uviedol Mourinho počas tlačovej konferencie.

"Nie je to len z jeho sledovania, dáta to tiež podporujú. Vedeli sme to, vedel to aj Gareth. Zdieľame nápady a pocity."

„Ukázal vynikajúcu osobnosť a mal veľký vplyv, keďže pre nás strelil veľmi dôležitý gól. Veľmi skúseným spôsobom sa pripojil aj k Harrymu Kaneovi."

„Boli veľmi šikovní, veľmi inteligentní, najmä keď držali loptu a potiahli ju do zón, kde nám nemohli ublížiť."

„Vie, že nám na ňom záleží a jemu záleží na klube. Myslím si, že sa tu perfektne hodí. Je veľmi pokojný, veľmi inteligentný. Som veľmi rád, že dal víťazný gól," vrátil sa Mourinho k poslednému ligovému vystúpeniu.

Tottenham je po siedmich odohratých zápasoch v Premier League piaty, no na vedúci Southampton stráca len dva body a má v rukách dnešný súboj na ihrisku WBA.

Nadviaže Gareth Bale na skvelý výkon proti Brightonu?

Zdieľajte:
Zdroj informácií: futbalovysvet.sk

Diskusia

Podobné články