Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

VIDEO Má to v Barcelone už na saláme? Messiho ignorácia hry v zápase s Dynamom Kyjev sa stala virálnou

BARCELONA - Toto má byť nasadenie? Messi v zápase s Dynamom Kyjev prejavil absolútny nezáujem o hru, video sa stalo virálnym
Zdroj: 37162
Zdieľajte:

Fanúšikovia Barcelony sú sklamaní. Barcelona sa po nevydarenej minulej sezóne trápi aj v tej aktuálnej. Nepomohla ani zmena trénera.

Lionel Messi je len tieňom hráča, akého poznáme z minulosti. V doterajšom priebehu ešte nestrelil ani gól z hry. Presadzuje sa len z pokutových kopov.

Po "odchodovej ságe" spred sezóny a po odchode najlepšieho priateľa Luisa Suáreza do Atlética Madrid vidieť, že nie je vo svojej koži.

Veľký nezáujem o hru ukázal aj tento týždeň v stretnutí Ligy majstrov proti Dynamu Kyjev. Barcelona na Nou Campe porazila súpera zdecimovaného absenciami pre Covid len tesne 2:1.

Bol to práve Messi, kto v 5. minúte poslal Kataláncov do vedenia. Gólom z pokutového kopu.

Prečítajte si aj

Je ťažké trénovať Messiho, priznáva Setién. Kto som ja, aby som ho menil

Messiho absolútny nezáujem o hru

Virálnym sa stalo video, ako Messi bez záujmu o hru prechádza na vlastnú polovicu ihriska. Nevynaložil žiadnu snahu v pressingu na obrancu, ktorý rozohrával. Len ho sledoval.

Tréner Ronald Koeman sa ho napriek tomu zastával:

„Vidím Messiho dobre, silno. Vždy si užíva tento šport. Je to víťaz a ukazuje to."

„Rovnako ako ktokoľvek iný, aj on má zložitejšie chvíle. Môžete dostať obrázok hráča, ako chodí. Nevidel som to a ani ma to nezaujíma."

„Môj názor na jeho prístup je veľmi dobrý. Nesúhlasím s myšlienkou vytvárať kontroverziu."

„Ak v 93. minúte pri vedení 2-1 získate obrázok, ako chodí, nemôžete klásť väčší dôraz na tieto obrázky, ako na prácu. Nesúhlasím s robením škody."

Katalánci síce v Lige majstrov v úvodných troch zápasoch nestratili ani bod. No v La Lige zažívajú najhorší štart za posledných 18 rokov.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: futbalovysvet.sk

Diskusia

Podobné články