Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Škandalózne a absolútne neprípustné! Konanie hviezdy Celticu po vystriedaní naštvalo kouča aj TV experta

GLASGOW - Hviezda Celticu šokujúcim konaním po vystriedaní v zápase so Spartou naštvala trénera aj TV experta: Škandalózne a absolútne neprípustné!
Zdroj: 37158
Zdieľajte:

Celtic Glasgow prehral v Európskej lige na domácom trávniku so Spartou Praha prekvapujúco vysoko 1:4.

Hviezda Celticu po vystriedaní išla na mobil

Mohamed Elyounoussi bol prichytený kamerami, ako po vystriedaní v 59. minúte sadol na tribúnu a vytiahol mobilný telefón, evidentne bez záujmu o dianie na ihrisku.

Leigh Griffiths, ktorý ho na trávniku nahradil, bol autorom jediného gólu Celticu.

Naštvaný tréner Neil Lennon po stretnutí v pozápasových vyjadreniach netajil svoje rozhorčenie: „O toto sa fakt postarám," ubezpečil.

Prečítajte si aj

Bývalý reprezentant: V Slovane si za peniaze nechali nadávať, ja nie som ovca. A Kmotrík? To som nikde nezažil

Škandalózne, zúril TV expert

Bývalý hráč Celticu Chris Sutton, v súčasnosti televízny expert, doslova vybuchol po tom, čo videl konanie Nóra Elyounoussiho po vystriedaní.

„Hráči ma najviac sklamali svojím prístupom. Hrá sa taký zápas a ja vidím hráča, ako je v hľadisku na telefóne? No, to je totálne neakceptovateľné. Proste škandalózne. Zaujíma ho vôbec, čo sa deje? Okamžite by som mu dal pokutu minimálne vo výške dvojtýždňového platu," zúril Sutton.

„Roky som sedával v šatni vedľa Neila Lennona a dobre viem, ako sa ho táto vec dotkne. Predsa sú v tom všetci spoločne, stále sa hovorí o tímovej morálke, ale má niečo takéhoto spoločné s tímovou morálkou? Veď je to sebecké. Je to egoistický individualista, ktorému je zvyšok tímu jedno. To je absolútne neprijateľné," dodával rozčarovaný bývalý spoluhráč súčasného trénera Celticu.

Samotný Mohamed Elyounoussi pre nórsky AG vysvetľoval svoje konanie.

„Len som telefón na chvíľu vybral z vrecka, aby som sa pozrel na priebežný výsledok druhého zápasu našej skupiny AC Miláno - Lille. V každom prípade to bolo odo mňa hlúpe, že som sa dostal do takejto situácie. Príjmem akýkoľvek prípadný trest," kajal sa.

Jeho tím z troch zápasov v Európskej lige získal jediný bod.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: AG

Diskusia

Podobné články