Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Bývalý reprezentant: V Slovane si za peniaze nechali nadávať, ja nie som ovca. A Kmotrík? To som nikde nezažil

BRATISLAVA - V Slovane si za peniaze nechali nadávať. Ja nie som ovca, tvrdí bývalý reprezentant a kritizuje prístup Kmotríka - nezažil a nepočul, že by sa niekde inde dialo toto
Zdroj: 8155
Zdieľajte:

Tomáš Kóňa je odchovancom nitrianskeho futbalu, aktuálne je hráčom Myjavy. V januári 2017 prestúpil do Slovana, no v klube vydržal len pol roka. O dôvodoch predčasného konca v Bratislave spätne porozprával pre šport.sk.

„Vo vzťahu vedenia k hráčom a trénerom mi chýbala elementárna ľudská pokora a slušnosť na úrovni pozdravov. Nemalo to veľa spoločné s tým, čo si predstavíte pod značkou Slovana Bratislava. Viacerí hráči a tréneri to cítili rovnako, no vraveli: mám tu dobré peniaze, tak vydržím všetko, nech mi nadávajú."

„Ja nie som ovca. Peniaze mi nestáli za to, aby som chodil každý deň niekam, kde sa cítim zle a nesprávajú sa k ľudom s rešpektom. Tréner Ivan Vukomanovič ma presviedčal, aby som zostal, no nechcel som pôsobiť v klube proti môjmu presvedčeniu.”

Prečítajte si aj

Smutné vyznanie slovenského reprezentanta: Stále nemôžem uveriť, čo sa to stalo!

Kmotrík v šatni? Nezažil a nepočul som, že by niečo také bolo inde

V Slovane získal Slovenský pohár, mal možnosť pôsobiť v tradičnom klube a hrať o popredné priečky a pohárovú Európu. Napriek tomu sa rozhodol odísť. Nepáčilo sa mu niekoľko vecí, jedna z nich sa týkala prístupu Ivana Kmotríka ml.

„Nepáčilo sa mi napríklad to, že generálny riaditeľ Ivan Kmotrík ml. chodil cez polčas pravidelne do šatne. Nezažil a nepočul som, že by sa niečo podobné dialo inde. Boli tam aj ďalšie veci, no nepôjdem do podrobností.”

Tomáš Kóňa mal našliapnuté na výbornú kariéru, no prenasledovali ho smolné veci. Vrcholom bolo vážne zranenie po ataku Ákosa Szarku z apríla 2014. V tom čase finalizoval detaily prestupu do Austrie Viedeň, začínal sa presadzovať v národnom tíme. No likvidačný zákrok mu vystavil stopku.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: šport.sk

Diskusia

Podobné články