Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Zdá sa, že v zákulisí už chystajú jeho príchod. Nahradiť Tarkoviča Vrbom? Najväčšia hlúposť, tvrdí Jurkemik

BRATISLAVA - Zahraničné médiá píšu o tom, že Pavel Vrba sa má stať novým trénerom Slovenska. To by bola najväčšia hlúposť, varuje bývalý reprezentačný tréner Jurkemik
Zdroj: 37126
Zdieľajte:

Pavel Vrba skončil nečakane na lavičke bulharského Ludogorca Razgrad. Bulharské a české médiá začali písať o tom, že nasledovať bude angažmán pri slovenskej reprezentácii.

Vrba sa nikdy netajil tým, že o túto prácu by mal záujem. Na Slovensku trénoval v Púchove aj Žiline, bol asistentom pri reprezentačnom áčku. Bývalý tréner národného tímu Ján Kocian ho označil za ideálneho kandidáta.

Vymeniť Tarkoviča za Vrbu? Najväčšia hlúposť

„Zdá sa, že v zákulisí už chystajú jeho príchod. Na lavičke českej reprezentácie sa mu však príliš nedarilo," komentoval Ladislav Jurkemik pre šport.sk.

Prečítajte si aj

Kocian nesúhlasí s návratom Škrtela: Nesystémové, nie príliš šťastný zásah do tímu, hodnotí

Ďalší z radu bývalých reprezentačných trénerov SR Ladislav Jurkemik s prípadným angažovaním Vrbu nesúhlasí. Podľa jeho názoru by mal aj po novembrovom "trojboji" zostať na lavičke Štefan Tarkovič.

„Samozrejme, prečo nie? Prečo by mal vziať len špinavú robotu, očistiť reprezentáciu a potom odísť, nech niekto iný zlízne smotanu? Bola by to najväčšia hlúposť, akú by spravil futbalový zväz," myslí si uznávaný odborník.

Jurkemik nevidí iných trénerov, ktorí by okrem Tarkoviča v súčasnosti dokázali kvalitne zastávať funkciu hlavného reprezentačného trénera SR. Do budúcnosti však má jedného kandidáta.

„Momentálne nevidím iných kandidátov. V budúcnosti by sa ním mohol stať Adrián Guľa z Plzne.“

Zdieľajte:
Zdroj informácií: šport.sk

Diskusia

Podobné články