Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Šokujúce priznanie Tarkoviča o koronavíruse!

BRATISLAVA - Tréner slovenskej reprezentácie Štefan Tarkovič a jeho šokujúce priznanie o koronavíruse
Zdroj: 37135
Zdieľajte:

Reprezentačný tréner SR Štefan Tarkovič priznal v rozhovore pre portál šport24.sk svoj boj s koronavírusom.

Nakazil sa tesne po Česku

„Áno, môžem potvrdiť, že som bol pozitívny na Covid-19," uviedol.

„Ťažko povedať, že či som bol bezpríznakový priebeh, alebo mierne príznakový, pretože som mal v podstate zvýšenú teplotu, nejakú bolesť hlavy, ale aj nádchu. Až po približne štrnástich dňoch som na dva až tri dni stratil chuť a čuch."

Nevie presne, kde a kedy sa mohol nakaziť. Predpokladá však, že sa tak stalo krátko po stretnutí Ligy národov s Českom.

„Prišlo sa na to pred zápasom Ligy národov s Izraelom, keď som sa musel ísť dať otestovať, pretože som mal s výpravou odletieť do dejiska zápasu. Nakaziť som sa podľa môjho odhadu mohol tesne po zápase s Českom, pretože pred ním som bol ešte negatívny a dva dni na to, 4. októbra som bol už pozitívny. V podstate to bola náhoda, lebo som nepredpokladal, že by som mohol mať koronu."

Prečítajte si aj

Zdá sa, že v zákulisí už chystajú jeho príchod. Nahradiť Tarkoviča Vrbom? Najväčšia hlúposť, tvrdí Jurkemik

Covid-19 mal v tele 31 dní

Covid-19 sužuje celý svet. Na Slovensku bolo celkovo infikovaných takmer 67 tisíc ľudí a oficiálne bolo potvrdených 261 úmrtí. Tarkovič priznal, že nebezpečný vírus mal v tele poriadne dlhú dobu.

„PCR test som mal pozitívny takmer 31 dní. Počul som, že rekord je 2,5 mesiaca, čiže som na tom nebol až tak zle. V podstate to je aj ten problém, ktorý majú hráči. Jedna vec je, že vylučujete z tela mŕtvy vírus, ktorým už nemôžete ďalej niekoho nakaziť a nie ste infekčný, ale PCR test ho stále detekuje a oficiálne ste naďalej pozitívny," dodáva.

Štefan Tarkovič pracoval v realizačnom tíme hlavného trénera Jána Kozáka st. Vo funkcii hlavného kouča nahradil Pavla Hapala. Mandát dostal zatiaľ na tri novembrové zápasy, vrátane toho najdôležitejšieho - finále baráže o postup na Euro proti Severnému Írsku.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: šport24.sk

Diskusia

Podobné články