Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Klopp v zúfalej situácii zmieňuje troch mladíkov, ktorí môžu zachrániť post stopéra

LIVERPOOL - Klopp vymenoval troch mladíkov, ktorí môžu byť záchrancami Liverpoolu v zúfalej situácii na poste stopéra
Zdroj: 37084
Zdieľajte:

Strata lídra zadných radov Virgila van Dijka Liverpoolom poriadne zatriasla. No The Reds na jeho pozíciu dali Fabinha a ten sa uchytil. Pamätný bol najmä jeho zákrok z Ligy majstrov proti Ajaxu, keď na bránkovej čiare odvrátil loptu a zabránil istému gólu.

No Fabinho sa zranil v stretnutí proti dánskemu Midtjyllandu. Veľký problém pre The Reds. Pozícia stopéra sa stáva kritickou.

Fabinha nahradil 19-ročný Rhys Williams a na trénera Jurgena Kloppa spravil dojem. Pomohol ubrániť nulu pri víťazstve 2:0.

Traja mladíci, ktorí môžu zachrániť Liverpool

Je jedným z troch mladíkov, ktorých tréner Liverpoolu zmieňuje ako potenciálnych záchrancov kritickej situácie so stopérskym postom.

23-ročný Nathaniel Phillips a 17-ročný Billy Koumetio sú ďalší dvaja.

Prečítajte si aj

V Reale to vrie?! Neprihrávaj Viniciusovi, nabádal Benzema Mendyho cez polčas v tuneli

„Williams si počínal skutočne dobre. Jediným problémom, ktorý teraz máme je, že máme štyri dni do zápasu s West Hamom a každý deň budete o ňom písať príbeh a potom musí dokázať, že si s tým poradí, pretože predtým bolo všetko okolo neho pokojné," hovoril Jurgen Klopp po stretnutí novinárom, cituje ho napríklad portál goal.com.

„Je to talent, hráva za anglickú dvadsiatku, má devätnásť. Nepoviem vám žiadnu novinku, že má odohratých viac minút v Lige majstrov ako v Premier League, pretože tam ešte nehral a už má dva štarty v Lige majstrov."

„Vyhral oba, čo je výnimočné. Počínal si dobre, všetko vyzerá sľubne," dodal pozitívne naladený Klopp na adresu Williamsa.

„Okrem Rhysa stále máme Nata Phillipsa. Z toho dôvodu, že sme si mysleli, že prestúpi, nefiguruje v kádri pre Ligu majstrov. Čo je zvláštne, ale je tiež stredným obrancom."

„Mladík Billy Koumetio, nie som si istý, či môže zajtra trénovať alebo nie, ale vráti sa späť do tréningu. Máme teda veľmi mladé a neskúsené alternatívy a v tejto chvíli to vyzerá, že si musíme zvoliť jednu z nich."

„Zatiaľ neviem. Ale bol by som jasný a pozitívny. Rhys nemal v jedinej situácii problém, odohral skutočne dobrý zápas," uzavrel Klopp.

Ako sa hovorí, všetko zlé je na niečo dobré. Problém so stopérmi v Liverpoole môže otvoriť cestu k hviezdnej budúcnosti niektorému zo spomenutých troch mladíkov.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: goal.com

Diskusia

Podobné články