Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Proti Slavii dnes nastúpia nakazení hráči. A pozitívne testovaný tréner chodí na tlačovku bez rúška

PRAHA - Zvláštna doba alebo čisté šialenstvo?
Zdroj: 36984
Zdieľajte:

Slavia Praha dnes od 18.55 hrá v Európskej lige na pôde izraelského tímu Hapoel Beer Sheva.

A je reálne možné, že nastúpi proti nakazeným protihráčom.

Slavia pre Covid nemôže počítať s Tomášom Holešom a ďalším nemenovaným hráčom. Pozitívne testy mali aj dvaja členovia realizačného tímu.

Nastúpi Slavia proti nakazeným protihráčom?

Hapoel Beer Sheva hlási pozitívne testy u náhradného brankára Raza Rahamima, obrancu Loaima Tahu a stredopoliara Josuého. Nakazení sú aj hlavný tréner Abukasis a jeho asistent Elyaniv Barda. Ďalšia trojica hráčov izraelského tímu mala testy s nejasným výsledkom. Informuje o tom český portál isport.cz.

„Ako prezidenta klubu ma bez predloženia negatívneho COVID testu od UEFA nepustil ani do autobusu. Súperov tréner ide s pozitívnym testom na tlačovú konferenciu bez rúška a pozitívni hráči s tímom trénujú na predzápasovom tréningu. Zvláštna doba,” reagoval prezident Slavie Jaroslav Tvrdík na sociálnej sieti Twitter.

Prečítajte si aj

VIDEO Horor počas zápasu detí v Amerike! Šialenec vtrhol na ihrisko, postrelil 7-ročného chlapca a zabil mu otca

Hapoel tvrdí, že nejde o nové prípady, ale o prípady, ktoré mali pozitívne testy už pred niekoľkými dňami. Argumentujú tým, že hráči už nie sú v infekčnej fáze ochorenia.

„Údajne domáci klub žiada o výnimku, pretože už nie sú infekční a sú v štádiu uzdravovania sa. Naozaj som zvedavý, ako sa k tomu postaví UEFA,” reagoval Tvrdík.

UEFA sa k tomu postavila tak, že pozitívne testovaným hráčom Hapoelu skutočne udelila výnimku a večer môžu nastúpiť.

Spomeňme si na Slovan, ktoré pre "pozitívne" testy prišiel o možnosť hrať v kvalifikácii Ligy majstrov, prehral kontumačne s Klaksvíkom. Pritom hráči mali po návrate na Slovensko negatívne testy na Covid.

Ako písal Tvrdík, skutočne zvláštna doba.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: isport.cz

Diskusia

Podobné články