Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Mesut Ozil nie je na súpiske pre Premier League, ani pre Európsku ligu. Doteraz som mlčal, ale...

LONDÝN - Je najlepšie plateným hráčom Arsenalu, napriek tomu nebol zaradený na súpisku pre Premier League, ani pre Európsku ligu. Doteraz som mlčal, ale...reaguje na sociálnych sieťach
Zdroj: 35207
Zdieľajte:

Mesut Ozil je najlepšie plateným hráčom Arsenalu Londýn. No plat miesto v tíme nezaručuje a Nemec je toho jasným dôkazom.

Tréner Mikel Arteta ho nezaradil do 25-členného kádra pre Premier League a nefiguruje ani na súpiske pre Európsku ligu.

Mesut Ozil: Doteraz som mlčal, ale...

Mesut Ozil na to následne reagoval rozsiahlym príspevkom na sociálnych sieťach Twitter a Instagram.

„Je náročné napísať túto správu fanúšikom Arsenalu, za ktorý som hral v posledných rokoch. Som skutočne hlboko sklamaný z toho, že nie som zaregistrovaný pre sezónu Premier League."

„Od podpisu mojej novej zmluvy v roku 2018 som sa zaviazal k lojalite a vernosti klubu, ktorý milujem, Arsenal, a mrzí ma, že to nebolo opätované. Ako som práve zistil, v dnešných dňoch je lojalita ťažko dostupná."

Prečítajte si aj

KVÍZ Rozcvičte sa pred dnešnou Ligou majstrov!

„Vždy som sa snažil z týždňa na týždeň zostať pozitívne naladený a veril, že možno je šanca dostať sa čoskoro späť do zostavy. Preto som doteraz mlčal."

„Pred koronavírusovou prestávkou som bol skutočne spokojný s vývojom pod novým trénerom Mikelom Artetom - boli sme na pozitívnej ceste a povedal by som, že moje výkony boli na skutočne dobrej úrovni."

„No potom sa veci zmenili, znova. A už som nemal dovolené hrať futbal za Arsenal. Čo k tomu môžem povedať? V Londýne sa stále cítim ako doma. Mám stále veľa dobrých priateľov v tomto tíme. A stále cítim silné prepojenie s fanúšikmi tohto klubu."

„Nech sa deje čokoľvek, budem naďalej bojovať o svoju šancu a nenechám svoju ôsmu sezónu v Arsenale skončiť takto. Môžem vám sľúbiť, že toto tvrdé rozhodnutie nič nezmení na mojom myslení - budem pokračovať v tréningu najlepšie ako viem a všade, kde to bude možné, používať môj hlas proti neľudskosti a za spravodlivosť," dodal.

Mesut Ozil nenastúpil za Arsenal od marca. Spočiatku po výmene trénera Unaia Emeryho za Mikela Artetu dostával priestor v základnej jedenástke. Tridsaťdvaročný veterán je v poslednom roku svojej zmluvy a je zrejmé, že na Emirates Stadium po sezóne skončí.

Zdieľajte:
Zdroje informácií: twitter, instagram Mesut Ozil

Diskusia

Podobné články